Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I had big problem with phoneweaver in my treo 750 wm6. Once I installed phoneweaver, my treo 750 won't power off automatically according to my setting anymore. I tried hard reset my treo 750, removed all att craps, then re-install phoneweaver, the problem is still there.

    Anybody has the same issue?

    Thanks
    Treo 750 unbranded T-mobile, HTC WIZARD 8125 T-MOBILE (broken), Treo 650 T-mobile 1.43/1.14 OS 5.4.8 Garnet (sold).
    Dell X50v, X30 624Mhz and HP ipaq h2210 h1945.

    Treo 750 hacks thread.
  2. #2  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    I had big problem with phoneweaver in my treo 750 wm6. Once I installed phoneweaver, my treo 750 won't power off automatically according to my setting anymore. I tried hard reset my treo 750, removed all att craps, then re-install phoneweaver, the problem is still there.

    Anybody has the same issue?

    Thanks
    It could be a problem with the Notification Database. Try MemMaid v2.0.
    Go to:
    Jump To -> Databases -> NotificationQueue
    Then goto "Time Based" see if there are a lot of Calender.exe files and selected these. Delete those..

    Works for me But it's still not 100%.. ..But SBSH PW is the most reliable program for profile switching if you ask me...
  3. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
    #3  
    I also am having problems with PW...

    What are these Calender.exe files? I had 16 of them and I had MemMaid delete them. This seemed to lock-up my 750 and I did a soft reset. I went back to MemMaid and there are still 6 more Calender.exe files.

    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  4.    #4  
    SBSH will release v1.1 on Sep 3rd to fix this problem.
    Treo 750 unbranded T-mobile, HTC WIZARD 8125 T-MOBILE (broken), Treo 650 T-mobile 1.43/1.14 OS 5.4.8 Garnet (sold).
    Dell X50v, X30 624Mhz and HP ipaq h2210 h1945.

    Treo 750 hacks thread.
  5. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
    #5  
    I installed v1.1 on my 750 with WM6 and I'm still seeing errors when PW tries to go to "Night" mode and turn off the radio.

    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  6. nehvada's Avatar
    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    41 Global Posts
    #6  
    problem wasnt solve in 1.1 but they are currently working on this particular issue. i will get a testing version today or tomorrow and will let you know. the source for the problem is allready found, just needs to be tested.

Posting Permissions