Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1.    #1  
    My mobile banking was working before the WM6 upgrade. Now BOA states that I can not use due to security settings.

    Anyone else have this issue or a work around?

    Can someone else try to see if they can veiw thew homepage in WM6?

    https://www.bankofamerica.com/mobile/
  2. #2  
    no go for me too. we will probably have to install opera or something.
  3. #3  
    It will work, you need to change your user agent and disable the at&t proxy.
  4. #4  
    Quote Originally Posted by jhernand1102 View Post
    It will work, you need to change your user agent and disable the at&t proxy.

    How is this done?
  5. #5  
    Ive changed my user agent and disabled the proxy and still no dice with wells fargo.
    1. HTC Touch Dual Neon 300, Stock Rom
    2. AT&T Tilt (Refurb) with DK.8 Rom (collecting dust)
  6.    #6  
    I dont even use the proxy or wap on att, i use isp.cingular and have the proxy disabled.

    Can someone see if they can access the following url with wm6 / pie.

    https://www.bankofamerica.com/mobile

    Like i said it worked just fine in wm5 / pie.

    I have also verified the user agent. Still no go.
    Last edited by HumP; 08/16/2007 at 05:05 PM.
  7.    #7  
    Whats funny is that the url changes with I access with T750 to the ending of main.do?isMobileDevice=true

    so something else is identifing it as a mobile device, where as with opera it does not do this.
  8. #8  
    Quote Originally Posted by HumP View Post
    I dont even use the proxy or wap on att, i use isp.cingular and have the proxy disabled.

    Can someone see if they can access the following url with wm6 / pie.

    https://www.bankofamerica.com/mobile

    Like i said it worked just fine in wm5 / pie.

    I have also verified the user agent. Still no go.

    I can access it with my 750 with WM6, All I do is just disable the AT&T proxy using the proxy manager then I change my user agent to the 8525 user agent, its the same one that is used to make the cingular videos work and I then can acess B of A mobile banking. Hope this helps you..
  9. #9  
    Exactly what I did to make my 750 with WM6 work.
  10. billinaz's Avatar
    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    102 Global Posts
    #10  
    I tried... could not get it to work.....
  11. #11  
    How does one use the 8525 user agent?
    1. HTC Touch Dual Neon 300, Stock Rom
    2. AT&T Tilt (Refurb) with DK.8 Rom (collecting dust)
  12. billinaz's Avatar
    Posts
    31 Posts
    Global Posts
    102 Global Posts
    #12  
    Use opera, there is a setting to have it recognized as a desktop computer.

    Then open the website as www.bofa.com

    Worked for me.... only took a second to find the setting in the options.
  13. #13  
    i got it working in Opera but the formatting is horrible.
  14. #14  
    can someone provide the 8525 user agent string that supposedly works.
    Palm III > HS Visor > Treo 600 > Treo 650 > Treo 750 > Treo Pro > PrePlus GSM

    "95% of all software issues are due to USER ERROR."
  15. #15  
    Attached are the two files you need. I keep them both in My Documents folder and click on 8525 to install it. If by chance you need to go back click on Treo750 to install it. Works perfectly for BofA. Remember to uncheck the "Force AT&T Proxy" setting.
    Attached Files Attached Files
    Treo 270, 600, 650, 700p, 750v
  16. jaltman's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    729 Global Posts
    #16  
    Works great. Thanks for posting them.
  17. #17  
    For those who want to change the registry manually:

    HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\5.0\User Agent

    Change (Default) value to: HTC-8500 Mozilla/4.0
    Palm III > HS Visor > Treo 600 > Treo 650 > Treo 750 > Treo Pro > PrePlus GSM

    "95% of all software issues are due to USER ERROR."
  18. tommc4's Avatar
    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    74 Global Posts
    #18  
    I just tried those CAB files, and I still get the "For security reasons, your device can't access Mobile Banking." message. Additionally, now I cannot access a lot of the files on my system; I get a security warning! I wonder if this file is either corrupt, or something sinister...? I had to do a hard reset and restore from a backup...

    Treo 750
    WM6
    AT&T

    Any insight would be helpful!

    Tom
    Last edited by tommc4; 12/12/2007 at 03:28 AM. Reason: additional info!
  19. #19  
    I did know this but this to share for the users who do not know as well, Bank of America changed their mobile site: www.bofa.mobi.

    It is not as complete as the full site but at least they are working on it. The site is accessible with any mobile based browser. I don't know if it is required (as I did everything on th BOA site first) if you have to initially set up your account first for mobile access.

    Even as I authorized my Treo, it still said that it does not recognized my device initially. But after going through the screens I was able to get access.
  20. #20  
    anyone able to access wellsfargo?

    I could with wm5 but not since upgrading to 6.0
    Just call me Berd.
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions