Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    all of the sudden i am running into a problem sending messages. my gmail account is set up perfectly and I receive everything to my inbox.

    however, e-mails i'm sending out are not arriving to the other end. this is fustrating as this used to work.

    anybody have any suggestions of how i might troubleshoot this?

    thanks!
    rcs
  2. dimitri's Avatar
    Posts
    881 Posts
    Global Posts
    882 Global Posts
    #2  
    Are you getting any errors when you are sending and recieving?
    Palm Treo 700w > VZW Treo 700wx
  3.    #3  
    no errors whatsoever.. when i compose an e-mail- i just hit SEND but for some reason the messages are not getting to the other side.
  4. dimitri's Avatar
    Posts
    881 Posts
    Global Posts
    882 Global Posts
    #4  
    Do you have the check mark beside the Outgoing email requires authentication in options?
    Palm Treo 700w > VZW Treo 700wx
  5.    #5  
    yep i've got that box checked. just to test i've tried sending e-mails with both the box checked and not checked. No luck.

    When I check the SENT MAIL folder- these messages are coming up SENT but still not showing up on the other end.
  6. dimitri's Avatar
    Posts
    881 Posts
    Global Posts
    882 Global Posts
    #6  
    Is it all users? Have they checked to see if a spam filter is catching your emails?
    Palm Treo 700w > VZW Treo 700wx
  7. dimitri's Avatar
    Posts
    881 Posts
    Global Posts
    882 Global Posts
    #7  
    Try sending one to your own email address and see if you recieve it.
    Palm Treo 700w > VZW Treo 700wx
  8. #8  
    Ya try sending one to your email. When I sent an email to my work email with the Gmail acct on my phone, it went directly to my work spam box.

Posting Permissions