Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 60 of 60
  1. #41  
    Do you guys notice that the ring volume on any ring tone is extremely soft? I can barely hear my phone when it rings. I have it set to increasing ring.
  2. #42  
    I have the 750v & have been losing sound on incoming phone calls only. The phone only vibrates. I haven't downloaded the cab--I'm not sure how that reg edit will impact anything set up via Phonealarm. Plus my issue is a little different than others posting here. The problem seems to clear up when I do a soft reset...but I'm not sure what is causing the problem. I have gone thru all the Palm suggestions for settings, voice activation is disabled. It happens even if I do nothing with the hardware switch at the top of phone. If it's Phonealarm somehow conflicting I can't figure out where---all profiles are set to ring. It's driving me crazy.......
  3. #43  
    When on vibrate: less than half my calls "ring" (vibrate), I usually just get a "missed call" notification. I get every email notification though.

    When on ring: I think I get about 3/4 of my calls. I still get every email notification.

    I have tested all that I can think of- including "starting over" with no apps (with the goal of loading them back on one by one until I found the problem- unfortunately, it happened virgin).

    Between this and the iNav problems, I might be switching from what I though would be an awesome phone. My 650 was bulletproof through hell and high water.
    Various phones + Pocket PC's + Treo 650 (that's been through hell and back) -->Treo 750w
  4. #44  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    I made the cab file for this trick.
    I cannot begin to to tell you how appreciative of this I am. My phone rings now. Been searching high and low for a solution. All I have got out of forums/customer service here in Australia is a collective shrug. Thanks again cell - from appreciative newbie
  5. #45  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    Please download the attachment, extract and double click it. Since you have resco explorer installed, it will be implemented into registry automatically.
    i know how to install cab file but i dont have resco explorer on my 750, how would i install the registry one?


    help!!!
  6. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
    #46  
    I've got a 750 with WM6. My ringer does not seem to work for any incoming call. I've tried:
    - soft resets
    - plugging / unplugging headphone jack during a call\
    - Registry hack mentioned earlier

    None of these seem to work. before a HARD reset, any other things I can try??

    TIA
    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  7. #47  
    I've been searching hi and low...been having this problem and the registry fix worked....thanks...I love my treo and was ready to get rid of it
  8. #48  
    I had this exact same problem with my 750 that had WM6.0 on the Rogers Network.

    My issue seemed to be a bit different then what i have read here. My 750 would not ring at all but the caller on the other side would hear ringing until it went to my voicemail. My 750 wouldn't even say missed call, it would just prompt that i had new voice mail. It was really annoying!!!

    I decided to head over to XDA Developers and read about some of the cooked WM6.1 roms that were available. After updating my 750 to WM6.1 the ringer issue went away. Everything works great now with WM6.1
  9. #49  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    I made the cab file for this trick. The reg is also included in the zip file for those who don't want to use the cab file. The cab file is made with no option to uninstall, so that you will not feel uncomfortable to see it in the uninstall list.
    I just did this, and it worked. I just encountered this problem today, after having the phone for about four days...I googled TREO PRO NOT RINGING and followed links to this forum, and this fix. Thanks as ton.
  10. #50  
    ty..this was a life saver
  11. #51  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    I made the cab file for this trick. The reg is also included in the zip file for those who don't want to use the cab file. The cab file is made with no option to uninstall, so that you will not feel uncomfortable to see it in the uninstall list.
    my treo pro is now ringing again. Thanks cellneuron.
  12. shad0wrier's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    #52  
    So, just so I'm clear before I mess something up, this fix will (may) work on my new Palm Treo Pro which has stopping ringing on incoming calls? What a frustrating issue!
  13. #53  
    It may fix it initially. I've been messing around with this a lot and can't seem to see any real fix that's 100% as of yet.

    I've done the reg edits/fixes.
    I've added plmo.midi to windows directory.
    I've uninstalled programs.
    I've edited the radio firmware.
    Installed fixes

    I'm still keeping my fingers crossed on the TreoProRingerUpdate.CAB I just installed....

    It seems to me that it has something to do with any software loaded that has some sort of sound profiles associated with them. Then again I haven't touched anything other than the on/off vibrate switch and this messed things up as well.

    Good luck with all your attempts!
  14. #54  
    Does the speaker work? can you play music? if not, you have the dreaded headphone jack cutoff issue. mine was not curable, and I got a new phone.
  15. #55  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    i made the cab file for this trick. The reg is also included in the zip file for those who don't want to use the cab file. The cab file is made with no option to uninstall, so that you will not feel uncomfortable to see it in the uninstall list.
    it worked! Way too easy, but what a frustration trying to find a solution. Once i found this site & link, it worked like a charm
  16. #56  
    thanks...it works....this site is wonderful
  17. #57  
    Quote Originally Posted by cellneuron View Post
    Please download the attachment, extract and double click it. Since you have resco explorer installed, it will be implemented into registry automatically.
    I too had this problem - seems solved with your CAB cellneuron (good user name BTW). Thanks very much!
  18. #58  
    Quote Originally Posted by lusky View Post
    I cannot begin to to tell you how appreciative of this I am. My phone rings now. Been searching high and low for a solution. All I have got out of forums/customer service here in Australia is a collective shrug. Thanks again cell - from appreciative newbie
    I concur with lusky, thank you for your efforts in this fix.
  19. #59  
    Thank you very much Cellneuron. Your cab Zip file fixed my phone's ringer problem.
    fv
    PS I used these directions to install the cab file once I transferred it to my phone via the mini SD card.
    kb.palm.com/wps/portal/kb/common/article/4335_en.html#overtheair
  20. #60  
    Thank you for the "Increasing" suggestion. I tried some of the other suggestions (except the .cab files so far) and no manual hacks worked. Bought the 750 used in December 2011 and love it until this week when it stopped ringing. Thanks!
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions