Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    I installed the TomTom 6 software on my 750. Every time I softreset, the TomTom application automatically starts up, which is fine but it takes longer to boot. Does anyone know how to prevent this? I tried searching the settings in TomTom and couldn't figure it out.

    Thanks in advance!
  2. #2  
    Did you install Tom Tom on card or on phone?
  3.    #3  
    On phone. Does it make a difference?
  4. #4  
    Trying restart without SD card. If it still runs, go to /windows/startup, check if there is any shortcut for tomtom.
    Treo 750 unbranded T-mobile, HTC WIZARD 8125 T-MOBILE (broken), Treo 650 T-mobile 1.43/1.14 OS 5.4.8 Garnet (sold).
    Dell X50v, X30 624Mhz and HP ipaq h2210 h1945.

    Treo 750 hacks thread.
  5.    #5  
    There is nothing in the StartUp folder. However, on the storage card, there is a file titled "Start" with the TomTom palm icon next to it. Would that be the culprit? Would it be safe to delete that?
  6. #6  
    Quote Originally Posted by trojanvision View Post
    There is nothing in the StartUp folder. However, on the storage card, there is a file titled "Start" with the TomTom palm icon next to it. Would that be the culprit? Would it be safe to delete that?
    Yes, you can delete it.
    Treo 750 unbranded T-mobile, HTC WIZARD 8125 T-MOBILE (broken), Treo 650 T-mobile 1.43/1.14 OS 5.4.8 Garnet (sold).
    Dell X50v, X30 624Mhz and HP ipaq h2210 h1945.

    Treo 750 hacks thread.
  7.    #7  
    Thanks, cellneuron

Posting Permissions