Page 5 of 108 FirstFirst 123456789101555105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 2146
  1. #81  
    This does not work on my VZW WX. The carrier plugin never changes from "Verizon" after the .cab install and soft reset. Icons never appear.

    Is this a known issue with the VZW 700WX?
    Daniel Levin
    levinda13@sbcglobal.net
  2.    #82  
    For some resion the verzion wx makes it hard on you guys.The Verzion W has no issues at all as well as Sprint WX.
    I may need to give you guys diffrent install directions
    Install,
    Using file explorer go to TREO ALERT folder located in Program Files.
    Open TREO ALERT Folder and Tap files below
    1)Mortscript.exe
    2)ALERT CONTROL.mscr
    3)START.mscr

    You will then see TREO ALERT-HELLO in you carrier plugin.
  3. #83  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    For some resion the verzion wx makes it hard on you guys.The Verzion W has no issues at all as well as Sprint WX.
    I may need to give you guys diffrent install directions
    Install,
    Using file explorer go to TREO ALERT folder located in Program Files.
    Open TREO ALERT Folder and Tap files below
    1)Mortscript.exe
    2)ALERT CONTROL.mscr
    3)START.mscr

    You will then see TREO ALERT-HELLO in you carrier plugin.
    I tried it this way and it does not work atleast for me. A couple of questions all the files in in the treo alert folder are grey except mortscript which is yellow. Second do I need any extra file for this program to work or was everything in the cab file (4.1v). If there are extra files/programs that I need can you please list them.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  4.    #84  
    You may need to tap
    Mortscript.exe
    START.mscr
    ALERT CONTROL.mscr

    Go back to today screen and watch carrier pluging.It will say( TREO ALERT-HELLO )
    Tap icon located in programs menu to actvate alerts.
    Last edited by slingbox; 03/26/2007 at 07:39 PM.
  5. #85  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    You may need to tap
    Mortscript.exe
    START.mscr
    ALERT CONTROL.mscr
    No dice on this way either.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  6.    #86  
    Are you roaming?
    The reasion I ask is that cody was not able to see greating because his un displayed roam in carrier bar.Have you tapped icon in programs menu?
  7. #87  
    Nope im not roaming infact I have the nationwide plan so its hard for me to roam anyway. Does Cody have the 700wx verizon model as well. And also Yes I tapped on the icon in the program menu the one that looks like a clock right.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  8.    #88  
    No he,s on Sprint.
    All files are in cab.
    So you went into TREO ALERT folder located Program files and gave those
    3 files a screen tap and you have no Greeting in your carrier bar and no greeting when taping treo alert icon?
    So you are getting nothing? very odd
    If those 3 files are taped they open and script starts no way around it.
  9. #89  
    I can concur with sschlesinger on my 700w. I had to install Mortscript seperately because I was getting a startup error. I've tried all the options listed above, but my Verizon logo never changes either.
  10. #90  
    Quote Originally Posted by sschlesinger View Post
    No dice on this way either.
    Slingbox,

    sschelsinger is right, we can't get the plug in to work any of these ways on the 700WX.

    Weird part is I checked the registry entry and "Current Operator" is rewritten to be "Treo Alert - Hello", but plug in still shows Verizon Wireless !.
    Daniel Levin
    levinda13@sbcglobal.net
  11. #91  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    No he,s on Sprint.
    All files are in cab.
    So you went into TREO ALERT folder located Program files and gave those
    3 files a screen tap and you have no Greeting in your carrier bar and no greeting when taping treo alert icon?
    So you are getting nothing? very odd
    If those 3 files are taped they open and script starts no way around it.
    Yep no greeting on the carrier bar and yes I did tap those three item that you told me to tap both ways that are mention in the last 4 or 5 post on here. I feel like a moron for not getting this to work.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  12.    #92  
    Dont feel like a moran.we are using WM
    Did the icon install in programs menu.?
  13. #93  
    The icon that looks like a clock, If thats the icon your talking about yes its in the programs menu and when I tap it nothing happens.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  14.    #94  
    Bad install-You need to reinstall.

    Deleat using add remove programs

    Install cab file
    Then go into the TREO ALERT FOLDER and tap
    files in order

    Tap-MORTSCRIPT.EXE
    wait a few sec
    Tap-START.MSCR
    wait a few sec
    Tap-ALERT CONTROL.MSCR

    watch carrier pluging.you will see hello
    Tap icon.You will hear a pretty voice say TREO ALERT ACTIVE
    And your set
  15. #95  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    Bad install-You need to reinstall.

    Deleat using add remove programs

    Install cab file
    Then go into the TREO ALERT FOLDER and tap
    files in order

    Tap-MORTSCRIPT.EXE
    wait a few sec
    Tap-START.MSCR
    wait a few sec
    Tap-ALERT CONTROL.MSCR

    watch carrier pluging.you will see hello
    Tap icon.You will hear a pretty voice say TREO ALERT ACTIVE
    And your set

    Ok that still didn't work I also working fresh from a hard reset so there are no programs getting in the way. I says treo alert active but as far as the carrier plugin is concerned i dont think it will work on the treo wx model. But I do know that the alert works just does nothing for verizon logo at the top.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  16.    #96  
    Bummer f,sure that is a cool feature f,sure.Turn icon on and give it a test
  17. #97  
    Quote Originally Posted by sschlesinger View Post
    Ok that still didn't work I also working fresh from a hard reset so there are no programs getting in the way. I says treo alert active but as far as the carrier plugin is concerned i dont think it will work on the treo wx model. But I do know that the alert works just does nothing for verizon logo at the top.
    did any of the previous version of "treo alert" work for you?

    has anyony with a version wx got this to work?
  18. #98  
    Quote Originally Posted by codyppc View Post
    did any of the previous version of "treo alert" work for you?

    has anyony with a version wx got this to work?
    The only version I tried was 4.1 do you all think i should try 3.xx.
    No more Tilt for me came back and got the Treo Pro.
  19.    #99  
    yeah I was helping a Verizon wx,r in 700wx forums for like 2 hours and he finally got it working.That V-wx hmm I dont know.The path to carrier plugin is the same as are,s cody.
  20.    #100  
    Even when you tap icon it regwritestrings TREO ALERT- ACTIVE.It make no sence on the V-wx

Posting Permissions