Page 14 of 108 FirstFirst ... 49101112131415161718192464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 2146
  1. #261  
    hannip / sling,

    how come these scripts, that just simple run what i'm pionting them to, dont work? thay seem to work on any other program that you would want to start on start up.

    this script of course would be placed in the windows/startup folder.
    Attached Files Attached Files
  2. #262  
    you are missing the closing parenthesis on the Run call
  3.    #263  
    Oh thanks hannip for the good job Sling
  4. #264  
    good job sling. you have come a long way.

    hannip

    feel better now?
  5.    #265  
    nope lol
  6. #266  
    Quote Originally Posted by hannip View Post
    you are missing the closing parenthesis on the Run call
    that is how it was writen in the xcast thread. and it worked perfect for weeks. i will try it tommorrow. thanks hannip.

    http://discussion.treocentral.com/sh...&postcount=145
    http://discussion.treocentral.com/sh...&postcount=146
    Last edited by codyppc; 03/29/2007 at 12:00 AM.
  7.    #267  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    For those that want auto start after softreset here is your key.
    Replace START.mscr with one below.After softresets You will see
    HELLO in carrier bar then a few sec later you will here the pretty voice
    Say,TREO ALERT ACTIVE



    #START.mscr-Activates TREO ALERT ON SOFTRESET
    Sleep 5000
    RegWriteDword ("HKLM", "System\CurrentControlSet\Control\Power\State\led", "ALERT", 0 )
    Sleep 10000
    RegWriteString "HKLM","System\State\Phone","Current Operator Name", TREO ALERT- HELLO
    Sleep 8000
    CallScript ( "\Program Files\TREO ALERT\TREOSET.mscr" )
    And this one two
  8. #268  
    Quote Originally Posted by codyppc View Post
    That is a typo. It needs the closing paren
  9. #269  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    Oh thanks hannip for the good job Sling

    Good job Sling!!!!!!!!
  10.    #270  
  11. paulsg63's Avatar
    Posts
    75 Posts
    Global Posts
    76 Global Posts
    #271  
    Quote Originally Posted by slingbox View Post
    3/26/07 1:00 AM EST((((( UPGRADE TO TREO ALERT 4.1))))))

    etc., etc.....

    Enjoy
    Phil C
    NEW VERSION 4.2 for SPRINT 700 WX
    [/url]
    Is there plans for version 4.2 for the Verizon WX?
    Just wondering....

    BTW...... 4.1 for Verizon WX ROOOOCCCCKKKKSSSSSS!!!!!!

    THANKS!

    Paul G
    <><
  12. #272  
    Quote Originally Posted by paulsg63 View Post
    Is there plans for version 4.2 for the Verizon WX?
    Just wondering....

    BTW...... 4.1 for Verizon WX ROOOOCCCCKKKKSSSSSS!!!!!!

    THANKS!

    Paul G
    <><
    yes, it will be up today. sling has a sprint wx. that version is first so he can test it.
  13. DrDave83's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    #273  
    Quick question, sorry i'm new to this.... I downloaded the zip file with the 19 files inside... what do i do from here. Only one of them is "clickable" and it just opens up script in a firefox window. Sorry if this is a dumb question i just don't know where to begin and don't really know what a "cab file" is....
  14.    #274  
    using pc download zip file.In that zip file there is a cab file.Put that cab file in your MY Document folder on your treo.
    Tap the cab file and program will install.after it install give you treo a softreset.
    4.2 will then be active.Go to programs menu and tap icon to turn treo alert on.
  15. DrDave83's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    #275  
    i don't see a cab file when i unzip... i see a setup.xml and then everything else ends in a 3 digit number.....
  16.    #276  
    Dr I dont know what to tell you???
    There is a cab file in zip.are you downloading zip using treo?
  17. DrDave83's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    #277  
    i downloaded the .zip to my PC, if i download the zip to my treo i can't even open the zip
  18. DrDave83's Avatar
    Posts
    12 Posts
    Global Posts
    20 Global Posts
    #278  
    i'm an *****, i got it.... i was unzipping the cab... oops.... thanks!!!
  19.    #279  
    That makes sence.You lost me there.
  20. #280  
    ok, i figured out why my "treo launcher" scripts didn't work in post #261

    1. the sleep was set for for 120 seconds instead of 12

    2. on the second on in typed "ink" instead of "lnk".

    silly me.

    good new is i am writing my first one from scratch. been reading the manual. been working on it for 5 hours now and still cant get it to work. lol

    i have posted my first question here. http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=140163

    this is the only thing i couldn't find in the manual so i stole it from sling. that right i stole it.

    if anyone would like to help check it out.

Posting Permissions