Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    Any thoughts on the BT pairing and performance on the new VZW 700wx? Before I dump my 700w for a wx, it would be nice to know if they finally resolved the pairing issues on the new model.

    Constant BT pairing loss on the 700w drives me nuts!
  2. robdam's Avatar
    Posts
    535 Posts
    Global Posts
    536 Global Posts
    #2  
    I never had any pairing issues with the W or the WX using a moto HS850.
    Treo 700WX - VZW
  3. #3  
    ROB get that ROM dump to hannip ASAP.... this could help us as well.

    ALSO... update your sig. you have the WX now.
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by robdam View Post
    I never had any pairing issues with the W or the WX using a moto HS850.
    Wow... while I have not posted the question here, I have not been able to find anyone near me who has any headset that does not randomly disconnect (though always while NOT on a call) from the 700w. I'll fish here for a bit more info, then head to the VZW store this weekend to upgrade. I'll try the HS850 if I have any trouble. Thanks for the tip.
  5. robdam's Avatar
    Posts
    535 Posts
    Global Posts
    536 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by OHSR View Post
    ROB get that ROM dump to hannip ASAP.... this could help us as well.

    ALSO... update your sig. you have the WX now.

    No dumping for me sorry!

    Thanks for the heads up on the avatar. I updated it.
    Treo 700WX - VZW
  6.    #6  
    Blargh... the Moto HS850 (and the 820) always felt too floppy. I'm going to hope that the Plantronics Voyager 510 works on the wx.
  7. robdam's Avatar
    Posts
    535 Posts
    Global Posts
    536 Global Posts
    #7  
    Quote Originally Posted by MobileRealtor View Post
    Blargh... the Moto HS850 (and the 820) always felt too floppy. I'm going to hope that the Plantronics Voyager 510 works on the wx.
    I agree on the floppy review but it does work well so.....I'm sort of stuck with it.
    Treo 700WX - VZW
  8. #8  
    I have had the 850 with the 650, 700p and 700w no issues at all. I will get my wx VZW set up this weekend...so I will post back and let you know.

Posting Permissions