Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Hi,
    My side volume buttons now display battery info when I press either of them. Dunno how I changed it, but anyone know how to get my volume buttons back to normal?
    I cant change volume settings currently.
  2. BamaATL's Avatar
    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    74 Global Posts
    #2  
    I noticed this after installing spb plus. Not sure if it is related.
    I did a soft reset and it went away.
  3. #3  
    Quote Originally Posted by TigerShark View Post
    I noticed this after installing spb plus. Not sure if it is related.
    I did a soft reset and it went away.
    Your right, its an issue many of us have experienced. I ended up removing SPB pocket plus due to this and many other reasons. But there is a fix for it.
    Nokia 3210 > Nokia 3310 >Palm Vx > Palm M105 >Treo 180g and Nokia 8850 > Treo 270 > Treo 600 > Sony TH55 > Tapwave Zodiac 2 > Treo 650 GSM > Imate KJam > Treo 750v

    Formerly Known As PRANKSTAR
  4. #4  
    This seems to be a problem that is being caused by SPB software. I'm not aware of any other software product that is causing it. I think they have some sort of temporary fix posted on their forums (but I'm not using any of their products).
    Main Phone: Treo 270/600/650/700w/700p/750v/Motorola Q/iPhone
    Tried but sold: Motorola Q/Nokia E61/700wx/HTC TyTN/Treo 680
  5. phaijai's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    118 Global Posts
    #5  
    There is a post in their forum about it and a patch provided within the post.

    http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?t=1824
  6.    #6  
    Thanks guys!
    Patch installed and now I have my volume back.
    Have to say I really like this Treo.
    BBConnect for work, Gmail for personal, everything I need on one device.
  7. phaijai's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    118 Global Posts
    #7  
    By the way, are you using gmail on Pocket Outlook? I have it set up with the right settings but Pocket Outlook does not maintain the messages in the inbox. It seems to take the messages off after it syncs. Any idea?

Posting Permissions