Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    Anyone know what the deal with this is?

    My phone will not turn on. The Treo side is on but I have "PHONE OFF" on the carrier line. When I press and hold the power button I see the Sprint Welcome screen. It stays on for a few seconds but then returns to the Today Screen with the phone still off.

    WTF?

    I tried a hard reset and it did the same thing.

    Is this a network or hardware issue?
  2. #2  
    sounds like hardware.

    WMExperts: News, Reviews & Podcasts + Twitter
  3.    #3  
    Meaning it's a dud and I need an exchange?
  4. #4  
    Quote Originally Posted by lgreenberg View Post
    Meaning it's a dud and I need an exchange?
    that's what I'm thinking.

    Have you popped the battery out too? Maybe to a factory reset?

    If you have a recent backup, it shouldn't be too bad. Just exchange, run backup.

    WMExperts: News, Reviews & Podcasts + Twitter
  5.    #5  
    Haven't tried taking out the battery.

    I'll try it now.
  6.    #6  
    Removing battery = no joy.

    Guess I'll have to call Sprint in the AM.
  7. #7  
    Quote Originally Posted by lgreenberg View Post
    Removing battery = no joy.

    Guess I'll have to call Sprint in the AM.
    Well, hopefully it'll be a quick and painless exchange.

    WMExperts: News, Reviews & Podcasts + Twitter
  8.    #8  
    I was about to go to bed.

    Tried one more power on and now it's connected.

    Maybe it's a network issue after all.
  9. #9  
    I have a wx and in the past 3 weeks, my phone has started to do that. It does it about once or twice a week. I can not turn it on, I have to do a soft reset and then it is fine. Do you think I need to return it or software proplem?
  10.    #10  
    This was the first time it's ever happened to me and (knock on wood) it hasn't happened since.)

Posting Permissions