Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I received my Just Mobile 802.11g SDIO Wi-Fi Card and I followed the install instructions exactly. But whenever I insert the SD card in my Treo 700wx, I get an error message saying "Unrecognized Card". I have uninstalled and re-installed the driver SEVERAL times, but I cannot get my 700wx to recognize the card.

    It CLAIMS to support the WM5/Treo 700wx.

    I went on Mobis Technology's and Mobile Planet's website as well hoping to find an updated driver or a solution to the problem and have found NOTHING.

    So as of now, I have spend money ($50) for a card that doesn't even connect me wirelessly.

    Needless to say, I would NOT recommend this WIFI card for the Treo 700wx. What a Joke!!!!!

    Anybody experience the same thing and more importantly, has anyone found a solution yet?

    Thanks in advance!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  2. #2  
    i too have the same problem but with my 700w and i am in need of a solution just as much as moose. someone, please help.
  3. #3  
    THANK YOU! RJMOOSE! how can i ever repay you! i just appreciate your courage to fight for a solution. minutes after i posted my previous reply, i found another thread containing your problem on expansys. once again.

    to people who have this problem, go to:
    http://www.expansys.com/ft.aspx?i=138491&thread=11

    for an updated driver. everyone, thank RJMOOSE! yay!
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by foxdale View Post
    THANK YOU! RJMOOSE! how can i ever repay you! i just appreciate your courage to fight for a solution. minutes after i posted my previous reply, i found another thread containing your problem on expansys. once again.

    to people who have this problem, go to:
    http://www.expansys.com/ft.aspx?i=138491&thread=11

    for an updated driver. everyone, thank RJMOOSE! yay!
    My pleasure....it was like everyone was complaining about it (myself included) and no one was actively pursuing the driver for this. I am juts glad they finally released a drive that works!!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  5. ktg
    ktg is offline
    ktg's Avatar
    Posts
    3 Posts
    #5  
    I tried the link above, but thread is no longer availalbe.

    Can anyone point me to a working driver? I just picked up a card and keep getting the 'unrecognized card' error. Running a 700W (wm5) and 700WX (wm6). thanks -Kevin
  6. #6  
    Are you sure you are running WM6 on your 700wx?

Posting Permissions