Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    I have my outlook client set to show all US holidays and they are correct in Outlook. However they are all 1 day early on my 700w for some reason. All of my appointments I put in are correct just the holidays.

    Why? How do I fix?
  2. #2  
    Same Problem... Please Help
  3. psywzrd's Avatar
    Posts
    455 Posts
    Global Posts
    476 Global Posts
    #3  
    I'm having the same problem with birthdays showing up a day early. What good is this device if it can't perform the most basic tasks without screwing them up?
  4. psywzrd's Avatar
    Posts
    455 Posts
    Global Posts
    476 Global Posts
    #4  
    Just some added info for this problem. I noticed that if I go into the contact info for the person's whose birthday it is, the birthday in the contact is off by one day (it's one day early). I know these birthdays were in there correctly to begin with so I can't imagine why it would change on it's own. This is a big-time problem so I'm hoping someone can figure it out. I don't want to start wishing people a Happy Birthday one day early.
  5. #5  
    I think the holiday thing has to do with the reminder. It reminds me the day before, but all day events start at midnight. So, I get the reminder at midnight the day before the holiday. I also had the problem with the b-days. It is definitely a treo problem. I entered the dates in my outlook and when I synced w/the exch server, they all got changed to one day earlier.

Posting Permissions