Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    ok ive had the card for a few days now and ive used it a couple times with no problems.....until today i put the card in and it says "unrecognized card"........i uninstalled the drivers and reinstalled them and still getting the same message.....anyone got a fix?
  2. brazilmma's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
    #2  
    Try this:
    1. Soft reset
    2. Uninstall drivers AND Wi-fi companion (if it's installed)
    3. Soft reset
    4. Install drivers from Socket's website, not the CD that came with the card. Don't install Wi-fi companion yet.
    5. Soft reset
    6. Now try inserting the card to see if it works.

    Good luck.
    -=Brazil=-
  3.    #3  
    thanx!!! that worked great........the wifi companion says its only for devices with built in wifi....is this true or does it still work with the trwo? thanx again!!!!
  4. brazilmma's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
    #4  
    Download the Wi-fi companion from socket's website. It works fine.
    Enjoy!
    -=Brazil=-
  5.    #5  
    thanx i dl'ed it already from the cd and says the instalation was successful on my treo but i cant seem to find it anywhere.....its not in the settings or programs folder and its not in the remove programs settings either....how to i open it or did it not install correctly
  6. brazilmma's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
    #6  
    Sounds like you didn't install correctly. Uninstall it and download the latest from socket's website.

Posting Permissions