Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    dear group,

    having some difficulties with Google Latitude Assistant with my Palm Pre 1.4.5.1

    has been working all along, nicely, until last week when it stopped - i logged out but when i went to log back in, i got to the authorization click. when i did that it opened a page with only a Not Found Error 404. Has done that multiple times.

    any way to get around that and back onto that app?


    many thanks,


    james H.
  2.    #2  
    anyone run into this issue with Lat Assistant?


    TIA, james H.
  3. #3  
    Same thing happens here. July 19 is the last time it updated my location, about a month ago.

    I've emailed JM Productions, who makes it. We'll see what happens.
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by erictinney View Post
    Same thing happens here. July 19 is the last time it updated my location, about a month ago.

    I've emailed JM Productions, who makes it. We'll see what happens.
    thanks - that's exactly the time mine stopped as well. and also sent an email, just the other day - i'll post what i hear from it, hope to get a reply from JM>


    thx james
  5. #5  
    The problem is that Google changed there API and also deprecated Oauth Version 1.

    The app uses oauth v1 for authentication =(

    I have been trying to fix / update it and have some of it working but am having issues.
    I have not done any MOJO app dev before so i some what lost.

    if any one want to look at what i have or suggest why i am getting the errors i am i would be more then happy.

    I have the code open on github

    https://github.com/DrOwl/WebOS-LatitudeUpdater
    Oliveti D1000 --> Psion 3 --> Psion 3c.
    Palm III --> Palm 650 --> Palm Treo 680 --> Palm Centro --> Palm Pixi Plus --> HP Pre 3 / HP Veer. / Touchpad
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by DrOwl View Post
    The problem is that Google changed there API and also deprecated Oauth Version 1.

    The app uses oauth v1 for authentication =(

    I have been trying to fix / update it and have some of it working but am having issues.
    I have not done any MOJO app dev before so i some what lost.

    if any one want to look at what i have or suggest why i am getting the errors i am i would be more then happy.

    I have the code open on github

    https://github.com/DrOwl/WebOS-LatitudeUpdater
    just looking at any Latitude posts and sorry i missed this one Dr Owl - going to have a look - appreciate this.

    love the Pre3 and 72ka Maps and even if i could just get latitude to log my position for history, would be thrilled.

    thanks,


    james

Posting Permissions