Results 1 to 7 of 7
  1. linuxman1's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
       #1  
    Hey guys,

    I am new the forum and WebOS

    I got a used palm pre, when i got the phone i did not have a O2 sim card, and it would take a few days to come. I tried to set up a palm account over wifi and activate the phone this way, but no luck. So i managed to use web docotor to bypass the activation.

    The sim card came and the phone works, with mobile internet,calls and texts but i cant use the app store?

    Did the phone need a GSM signal to activate in the firstplace.
    How to i reset the phone, to the setup menu you get when i first got the phone? creating a palm pre account etc...

    Will i be able to activate the phone, or is there anotherway to make the app store work!


    thanks all!
  2. #2  
    Go to Device Info.
    Choose Erase Apps and Data.
    That will allow you to set up a profile.
  3. linuxman1's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by GuyFromNam View Post
    Go to Device Info.
    Choose Erase Apps and Data.
    That will allow you to set up a profile.
    Thanks Good Sir!

    I am now reseting the device as we speak

    (Fingers Crossed this works)
  4. linuxman1's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
       #4  
    Profile Creation Failed

    Any ideas ?
  5. #5  
    Quote Originally Posted by linuxman1 View Post
    Profile Creation Failed

    Any ideas ?
    You obviously need a data connection to reach the Profile servers...
    If you have one, try again.

    Also, what webOS Doctor did you previously install on the device?
  6. linuxman1's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    109 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by GuyFromNam View Post
    You obviously need a data connection to reach the Profile servers...
    If you have one, try again.

    Also, what webOS Doctor did you previously install on the device?
    I have a active data connection and i can see 3G in the corner

    ht tp://ws.hpwebos.com/webosdoctor/sorry.htm

    That was the webOS doctor i used, i followed the link to my carrier and then entered my serial number.

    I now can't get back, as my phone is stuck on the create a profile screen and i am on a linux machine
  7. #7  
    Quote Originally Posted by linuxman1 View Post
    I have a active data connection and i can see 3G in the corner

    ht tp://ws.hpwebos.com/webosdoctor/sorry.htm

    That was the webOS doctor i used, i followed the link to my carrier and then entered my serial number.

    I now can't get back, as my phone is stuck on the create a profile screen and i am on a linux machine
    Download the correct webOS Doctor again here: WebOS Doctor Versions - WebOS Internals
    And try to redoctor.
    If you have a working data connection, there's no reason why it shouldn't work.
    (then again, this is webOS)

Posting Permissions