Results 1 to 8 of 8
  1. iradeut's Avatar
    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    174 Global Posts
       #1  
    In the last few days, my AT&T Pre+ no longer keeps the correct time. Hours pass and the time advances only a few minutes. I correct the time and the same thing happens. I rebooot, same result. Anyone else experiencing this, or have any ideas what could cause it?

    --Ira
  2. #2  
    You can try clock sync in the app cat,it seems to be the only hassle free way to keep time.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
    Pre|central Peacekeepers
  3. iradeut's Avatar
    Posts
    130 Posts
    Global Posts
    174 Global Posts
       #3  
    actually, I had Clock Sync installed when I was having the problem. I uninstalled it, and now it seems that the problem is fixed. Strange.
  4. #4  
    yeap, clock sync fixes the problem. It's an application so go get it, lol
  5. #5  
    I've had precisely the same problem (Pre+, ATT) for the past two days. Occurs with or without Clock Sync. Is this a network issue?
  6. #6  
    Whenever my clock shows the wrong time, I just switch to Airplane mode, and then switch back to normal mode. This fixes it every single time.
  7. #7  
    Shut it down and take the battery out for a few minutes then restart. Only known fix for this bug.
  8. #8  
    Quote Originally Posted by gsparks2 View Post
    Shut it down and take the battery out for a few minutes then restart. Only known fix for this bug.
    Yep. This happened to me a few months ago. Battery Pull solves problem for a while, until you have to do it again. It's been a while since it's happened to me.

Posting Permissions