Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    My beloved copy of 'Tanks!' won't launch anymore. Tap it, the icon glows, then goes back to normal without launching. Not only is a game or two of Tanks! a crucial part of my day, it represents a massive ($0.99) investment on my part....

    What do I do?
  2. #2  
    Same thing has happened to me, remedied by a full restart.
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by wushu2004 View Post
    ....remedied by a full restart.
    Thanks, but I already tried the "Restart" option under Device Info, and it had no effect. Or did you mean something else?
  4. #4  
    If you have luna manager, you could try a rescan. Another option would be to remove the app and reinstall it. You won't have to pay for it a second time as you already puchased it.
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation
  5. #5  
    Quote Originally Posted by dpaus View Post
    Thanks, but I already tried the "Restart" option under Device Info, and it had no effect. Or did you mean something else?
    It happened whenever my phone was stuck in headset mode.
  6.    #6  
    No amount of resetting, with Luna, Java or the battery, would fix it. But using Preware to remove the app and immediately re-install it worked - thanks!
  7. #7  
    Cool! Thanks for the update.
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation

Tags for this Thread

Posting Permissions