Results 1 to 12 of 12
  1.    #1  
    Anyone else gets the 'Help will be available at launch' when they try to launch help?

    Heres a picture

    http://twitpic.com/2ty4cj



    I'm using the Precentral app. Sorry if anything is abnormal.
    Last edited by Jason Black; 10/02/2010 at 09:27 AM.
  2. #2  
    No, but Jason, I'm starting to think your phone just doesn't like you! LOL
    Sent from my favorite gadget!
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by verwon View Post
    No, but Jason, I'm starting to think your phone just doesn't like you! LOL
    Yeah. Its being a jerk lol. Good thing i dont need the help app. Thanks to the wondering power of Precentral. I guess 2.0 will fix whatever the problem may be in there.
    If you want to buy a Palm Pre is great condition. Here's your chance.

    http://forums.precentral.net/showthr...91#post2782191
  4. #4  
    Bet you only called it a tame name like that because you're on the boards! LOL!

    I had the screwed up power button and probably sounded like a sailor.
    Sent from my favorite gadget!
  5.    #5  
    haha!...thats true. I called it all sorts of names when I saw the 'help will be available at launch' page yesterday. Luckily enough, Precentral doesn't let me sound off.
  6. #6  
    Does that R mean you're roaming?
  7. #7  
    Just tried the help app... No error at all. Why don't you wipe the phone clean... and do all modification all over again. That might just fix the issues you've been having.(JMO) =-@

    Ps. I had to do that before, when I had a lot of unknown problems.
  8.    #8  
    Quote Originally Posted by wushu2004 View Post
    Does that R mean you're roaming?
    Yup thats what it means.
    If you want to buy a Palm Pre is great condition. Here's your chance.

    http://forums.precentral.net/showthr...91#post2782191
  9. #9  
    Quote Originally Posted by Jason Black View Post
    Yup thats what it means.
    Could the help app be giving you the errors because of that?
  10.    #10  
    Quote Originally Posted by RUSH View Post
    Just tried the help app... No error at all. Why don't you wipe the phone clean... and do all modification all over again. That might just fix the issues you've been having.(JMO) =-@

    Ps. I had to do that before, when I had a lot of unknown problems.
    Nah, i'll pass on that lol. I'll just wait for webos 2.0. I remember when mamouton and i had problems with native help due to the iPhone spoof. We just waited for 1.4.1 lol.
    If you want to buy a Palm Pre is great condition. Here's your chance.

    http://forums.precentral.net/showthr...91#post2782191
  11.    #11  
    Quote Originally Posted by wushu2004 View Post
    Could the help app be giving you the errors because of that?
    Nope. I dont believe the help app needs to connect to the internet. And if it does, then WiFi is actually on too.
    If you want to buy a Palm Pre is great condition. Here's your chance.

    http://forums.precentral.net/showthr...91#post2782191
  12. #12  
    Quote Originally Posted by Jason Black View Post
    Nah, i'll pass on that lol. I'll just wait for webos 2.0. I remember when mamouton and i had problems with native help due to the iPhone spoof. We just waited for 1.4.1 lol.
    Ok, good luck. I hope 2.0 doesn't disappoint us ~ a lot of forum members are depending on it. :O

Posting Permissions