Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    I just DLed Remote Free from Preware and installed iTunes helper on my XP PC. I got everything connected (or so it says in the helper) but on my Pre+ it says "Status: Not connected with helper" right above the 2 pairing buttons and it won't go to the screen where you can control iTunes.

    Any ideas?

    I saw that someone had posted the same exact problem back in February, but no solution was posted...
  2. #2  
    I haven't used this, but do you need to configure port forwarding on your router?
    Last edited by NachoB; 09/20/2010 at 06:13 AM.
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  3.    #3  
    From what I've read about the app you shouldn't have to, but I'm not even sure how to do it anyway...
  4. #4  
    I'll look into it and report back (unless someone else helps you by then)
    Last edited by NachoB; 09/20/2010 at 06:13 AM.
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  5. #5  
    did you try manual pairing?
  6.    #6  
    Yes, with the same results. iTunes Helper said everything was connected but the App on my phone said "Not connected with helper".
  7.    #7  
    Has anybody else had this problem recently?

Tags for this Thread

Posting Permissions