Results 1 to 8 of 8
  1. zachz's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    158 Global Posts
       #1  
    Greetings fellow Pre users. I'm having issues streaming from one particular website, http://provisioning.streamtheworld.c.../KOZNAMAAC.pls , it pulls up and loads but when playing it sounds like its on fast forward and alvin and the chipmunks are are the radio station. i have the same issue when i try to pull up the radio station on Radio Time app. It's a basic pre i don't have any homebrew apps or anything like that on the phone. Just a few apps I downloaded from the app store. Any suggestions as to why it won't play normally?

    Thanks in advance... and Go Big Red


    Update: coworker has palm pixi fresh out of the box and link worked perfectly...
    Last edited by zachz; 08/24/2010 at 09:29 AM.
  2. #2  
    Hi zachz,

    Are you just going to that site via the browser? Or are you using an app like Dr Podder to pull the site?
  3. zachz's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    158 Global Posts
       #3  
    I found the link on the radio station's website to stream and emailed the link to myself. go in to my email click the link and a media player pops up that says streaming at the top. No dr. pod on the phone. i do have the radio time app installed and when i find the radio station on there i have the same problem, stream sounds like its in fast forward/alvin. i'm listening to this link perfectly ok on my friends pixi
  4. #4  
    I tried the link you gave and experienced the same issue. Very strange. Is this just a stream of the radio station's broadcast, or is it a podcast from there?

    I couldn't get the link to work in Dr. Podder either. So if you can give me the name/location of the radio station we can always try to pull it up on RadioTime.. or if it is an actual podcast from that site - try another app to pull it.
  5. zachz's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    158 Global Posts
       #5  
    i'm not too familar with podcasts. its 1620 the zone in omaha, nebraska. it's a live stream. are you on the pre or pixi? i'm listening to it fine on my friends palm pixi, odd...
  6. #6  
    Using a Pre...

    Ok, this is the strangest thing. I pulled their call letters from Google (KOZN) and used the free RadioTime app to search for those call letters. The app found the station instantly and I was able to click the live stream from there. BUT... I got the same issue - fast stream that sounded like it was in fast-forward. Not sure what the deal is with this one.
  7. zachz's Avatar
    Posts
    150 Posts
    Global Posts
    158 Global Posts
       #7  
    DANG IT! same problem i am having! glad it's not just me tho... obviously it's something pre specific, maybe something to do with the radio station?
  8. #8  
    I posted this question over in the Radio Hibiki forum for you. I'd suggest monitoring that thread for answers (they are very good at helping).

    Here's the thread:
    http://forums.precentral.net/operati...-hibiki-2.html

Posting Permissions