Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1.    #1  
    after the update my hot spot app stoped working sprint pre by the way. Is it just me?
  2.    #2  
    I just get a blank screen when I open it.
  3. #3  
    Quote Originally Posted by jordan23945bulls View Post
    after the update my hot spot app stoped working sprint pre by the way. Is it just me?
    Mine still works. Im using a sprint pre running webos 1.4.5
  4. #4  
    given that MHS isn't a sprint app... That could make sense.

    i'll bet the app needs to be updated by verizon first...
  5. #5  
    Mine works just fine.


    Follow Me On Twitter
    http://twitter.com/Joescan
  6. #6  
    mine did the same blank screen thing. I'm sure an update will come soon.
  7. #7  
    Dang, I was worried this would be a problem I've held the update off because I need this to work while I'm out in the field....
  8. #8  
    mine works. sprint pre

    Also, if anyone needs the .ipk's I have them so just send me a pm with your email and I'll send them to you.
  9. #9  
    mine still opens, dunno if it connects because it didnt connect before either (installed the patches wrong i guess)
    @agentmock

    Audiovox SMT5600 (WM) --> Cingular 8125 (WM) --> Sprint Mogul 8525 (WM) --> Palm Pre (webOS)- --> Sprint Franken Pre2 (webOS) + 32gb Touchpad (webOS)
  10. #10  
    I'll try with fingers crossed! Lol

    Update: Sweet, still works! Some patches went away, but that's for another thread.
    Last edited by callderek; 08/11/2010 at 09:39 AM.
  11. sbono13's Avatar
    Posts
    426 Posts
    Global Posts
    440 Global Posts
    #11  
    mine works and connects after the 1.4.5 update.
  12. #12  
    Technically theres already a thread about mobile hotspot with 1.4.5, but to the peoples who's arn't working make sure your running .14 patched with the latest version of free tether.
  13. #13  
    mine works fine. try uninstalling and reinstalling with wosqi.
  14. #14  
    Yup. Uninstall and reinstalling.

    Here are the links for you all.

    Download the second patch first. Make sure you install this when you have a mobile internet connectiion. EV, Roaming... It just makes things easier.

    Download Instructions: Install with WebOSQuickInstall v3.x
    com.palm.app.mobilehotspot_1.0.3_all.ipk - 4shared.com - online file sharing and storage - download

    Then install this Patch:
    (2) auto-enable-ip-forwarding-in-mobile-hotspot.patch - 4shared.com - online file sharing and storage - download
    If you want to buy a Palm Pre is great condition. Here's your chance.

    http://forums.precentral.net/showthr...91#post2782191
  15. edd247's Avatar
    Posts
    84 Posts
    Global Posts
    119 Global Posts
    #15  
    maybe it's not working for those with the modified version that has the patch built in?
  16. #16  
    Quote Originally Posted by callderek View Post
    Dang, I was worried this would be a problem I've held the update off because I need this to work while I'm out in the field....
    have you tried MyTether or FreeTether?
  17. #17  
    My hotspots app works just fine after installing 1.4.5 (finally an update, how long has it's been since our last one, 6 months?). I don't have free tether installed, just the hotspots.
    MacBook PRO 13" 2011 i5
    TouchPad 16GB
    HP Veer on T-Mobile
  18. jeffmcc's Avatar
    Posts
    619 Posts
    Global Posts
    621 Global Posts
    #18  
    works for me!!

    NOT "HP webOS"!!!
  19. dunivan's Avatar
    Posts
    108 Posts
    Global Posts
    227 Global Posts
    #19  
    works fine for me!
    Law Student, SEO Worker, PRE OBSESSED
    Sprint Pre
  20. #20  
    Mine did the same thing. When I opened it after the 1.4.5 update, all I got was a blank white screen.

    I uninstalled everything (mobile hotspot app, freetethered app & Auto IP forwarding patch) then reinstalled them in the correct way and I got it to work again.

    To clarify, I am on a Sprint Pre now running 1.4.5
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions