Page 15 of 29 FirstFirst ... 5101112131415161718192025 ... LastLast
Results 281 to 300 of 573
  1. #281  
    My Pre froze up during the reboot (the Palm icon stopped pulsing). I pulled the battery and it finally came back up. I didn't have any patches installed.
  2. omi205's Avatar
    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
    #282  
    Ok I have a problem. If anyone can give me some help it would be much appreciated. My old pre was replaced today, so I just got a new Sprint Palm Pre all stock. I did the update to 1.4.5 befor doing anything to it to avoid any issues. I just installed WebOsQI 3.14 on my computer (thats the most recent right?) and went into Dev Mode on my Pre. When I try looking for Preware under webos internals(all) ITS NOT THERE!!! How do I get Preware??? I just cant find preware in WebOSQI. Anyone have any advice.
  3. andymac85's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    80 Global Posts
    #283  
    Quote Originally Posted by omi205 View Post
    Ok I have a problem. If anyone can give me some help it would be much appreciated. My old pre was replaced today, so I just got a new Sprint Palm Pre all stock. I did the update to 1.4.5 befor doing anything to it to avoid any issues. I just installed WebOsQI 3.14 on my computer (thats the most recent right?) and went into Dev Mode on my Pre. When I try looking for Preware under webos internals(all) ITS NOT THERE!!! How do I get Preware??? I just cant find preware in WebOSQI. Anyone have any advice.
    Index of /
  4. #284  
    Completed Sprint 1.4.5 update and MHS still works
  5. #285  
    Quote Originally Posted by verwon View Post
    Anyone else getting a new boot screen type? Rather than pulsing, just one of my boot pics suddenly shows up, then enlarges like it's exploding off the screen and boom, I'm back to the home screen.
    Looks the same to me
    PayPal Make a donation and/or hit the Thanks button please
    My home page. >>>>>CMCS<<<<

  6. #286  
    Quote Originally Posted by warlord9159 View Post
    Looks the same to me
    Yes, several other people have said that theirs are also the same. Makes no sense, I find it very odd.
    Sent from my favorite gadget!
  7. #287  
    Quote Originally Posted by omi205 View Post
    Ok I have a problem. If anyone can give me some help it would be much appreciated. My old pre was replaced today, so I just got a new Sprint Palm Pre all stock. I did the update to 1.4.5 befor doing anything to it to avoid any issues. I just installed WebOsQI 3.14 on my computer (thats the most recent right?) and went into Dev Mode on my Pre. When I try looking for Preware under webos internals(all) ITS NOT THERE!!! How do I get Preware??? I just cant find preware in WebOSQI. Anyone have any advice.
    Look under "webOS Internals - Pre" (not 'All'). Also, make sure your phone is in charging and not in USB mode
  8. Solen's Avatar
    Posts
    112 Posts
    Global Posts
    116 Global Posts
    #288  
    If you open up Preware without connecting phone, then try the webos internals (Pre) or (Pixi) feeds, that's where I currently see Preware (using webOS QI version 3.14).
    Palm Pre on Sprint. WebOS 1.4.5
    If I helped you, a thanks would be much appreciated (Thanks button located on right side)
  9. omi205's Avatar
    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
    #289  
    Which file do i download from the (Index of /)? I would just put that file into WebOSQI and download it into the pre? Thanks for the time
  10. andymac85's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    80 Global Posts
    #290  
    the .ipk if you want to use QI
  11. omi205's Avatar
    Posts
    41 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
    #291  
    WOOO I GOT IT!!! ok thanks everyone. It was under WebOS Internals PRE not ALL.
  12. #292  
    This might have been answered but I have no idea how to search for it---

    You don't need to uninstall patches to upgrade the OS, right?
  13. #293  
    Quote Originally Posted by TheMatrix31 View Post
    This might have been answered but I have no idea how to search for it---

    You don't need to uninstall patches to upgrade the OS, right?

    You have to uninstall any themes on your phone. If you installed all other patches using preware, you should be fine to update.

    Mine went very smooth and only took about 20 minutes and then I had to update all patches with one hit of the "Update All" button in preware
  14. #294  
    Cool, I upgraded everything, but its giving me an IPKG error when trying to install (or remove, apparently) the enable landscape PDF patch.
  15. #295  
    any issues with mobile hotspot or the animated backgrounds?
  16. #296  
    I'm trying since last night to download, but it just shows the first screen "Downloading..." with no movement in progress bar. Tried stopping it and restarting, same. Tried over wifi, and then over EVDO... anyone else still seeing this, or did anything that fixed it?
  17. samlilli's Avatar
    Posts
    91 Posts
    Global Posts
    100 Global Posts
    #297  
    I don't understand how I've had 1.4.5 (officially) for so long..? I'm in the UK though.

    I'm getting impatient for 2.0 already xD
  18. #298  
    Wow the launcher is sure ugly without the glass effect theme...
  19. #299  
    Quote Originally Posted by Solen View Post
    If you open up Preware without connecting phone, then try the webos internals (Pre) or (Pixi) feeds, that's where I currently see Preware (using webOS QI version 3.14).
    Uh, Preware is on the phone, you may want to change that to "If you open up WebOS Quick Install"
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  20. #300  
    phone updating now. fingers crossed

Tags for this Thread

Posting Permissions