Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    today I can send texts and make phone calls as usual, but I can't receive phone calls or texts... I had set logging minimal and evdo to hybrid rev 0 recentlt, thought that might be it, I changed them back. Restarts, shutdowns, battery pulls I have tried. Updated network settings... Called sprint they said I have to hard reset, I'd rather not. Any ideas?
  2. #2  
    You could try going into the Device menu and try the interactive tests in the preferences menu, to see if everything is working properly.
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation
  3. #3  
    Quote Originally Posted by joedisaster View Post
    today I can send texts and make phone calls as usual, but I can't receive phone calls or texts... I had set logging minimal and evdo to hybrid rev 0 recentlt, thought that might be it, I changed them back. Restarts, shutdowns, battery pulls I have tried. Updated network settings... Called sprint they said I have to hard reset, I'd rather not. Any ideas?
    Attach the phone up to a computer via usb mode, and do webos doc or webos repair utility. Try utility first if that doesn't work,webos doctor sure will. Good luck.
  4.    #4  
    the interactive tests have nothing to do with the phone radio thanx anyway tho... It may have been a problem w/ sprint - a guy at work had the same problem with his nextel dumbphone this morning... I got it working after I removed all my phone patches. My unscientific theory/guess is that it may have been caused by the ringtone for unknown caller patch being installed w/o a ringtone set for it. It had been installed a few days, but maybe the first unknown call coming in messed things up? I have my fingers crossed that it will not happen again...
  5. #5  
    I'm glad everything turn out ok for you. Be safe. :-)

Posting Permissions