Results 1 to 8 of 8
  1. nikiva101's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #1  
    For the last few weeks, I have had the following problems with my pre
    1. screen freezes
    2. phone will randomly reset
    3. when it comes back online, it will stay in "phone offline mode" for what seems like forever
    4. slow movement when pressing buttons such as dialing
    5. Camera is taking too long to load



    Anyone having these problems?
  2. #2  
    Sounds like a reset or visit to the doctor might be in order.

    However, I would try Jason's webOS Repair Utility first.
  3. #3  
    how many patches you have installed?
  4. #4  
    Quote Originally Posted by niki101 View Post
    For the last few weeks, I have had the following problems with my pre
    1. screen freezes
    2. phone will randomly reset
    3. when it comes back online, it will stay in "phone offline mode" for what seems like forever
    4. slow movement when pressing buttons such as dialing
    5. Camera is taking too long to load



    Anyone having these problems?
    Pre or Pre Plus?
  5. #5  
    clear you call history, then clear your browser cashe
  6. #6  
    Sounds like you have tons of patches. I too have tons. I have over 100 these things happen to me sometimes, I chuck it up to the patches and keep it moving.
  7. nikiva101's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #7  
    I am not sure about the patches, but I will clear clean out the cache and other stuff and see how that works. But it an be frustrating!
  8. #8  
    How often do you reboot your phone?
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation

Posting Permissions