Results 1 to 8 of 8
  1. Lucki's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    267 Global Posts
       #1  
    Ok, I have got serious problems. First off my pre keeps going offline for no reason dropped called, texts won't go through and can't connect to EVOD. This started about little over a week ago. Now! the wifi connects but I can't load any of the pages gives me an error saying : "Unable to Load Page" and Unable to resolve host [2006]. Can someone please help me? I am getting very frustrated with this phone. I have had it since July 2009. Thanks in advance for anyone who helps.

    Lucki,
  2. japark's Avatar
    Posts
    211 Posts
    Global Posts
    331 Global Posts
    #2  
    You seem to have two problems. Dropped calls would probably be due to poor radio signal. Do you have a good signal?

    WiFi problems could be caused by several things. Does your router provide a proper path to a DNS server?

    You might also try the built in tests to see if it is a hardware problem with the phone.
  3. Lucki's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    267 Global Posts
       #3  
    My brother also has a pre and his is fine no offline mode constantly and no wifi errors. How do I try built in tests? Thanks for the help
  4. japark's Avatar
    Posts
    211 Posts
    Global Posts
    331 Global Posts
    #4  
    Tap the "device info" icon.
    Then tap the Preference tab in the upper left corner.
    Select Tests from the drop down menu.
    Select the tests you want to run.
  5. #5  
    what have you done to your phone ? any patches or homebrew apps ?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6. Lucki's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    267 Global Posts
       #6  
    I am running tests as I type will let you guys know what the result is. and Shada I do have patches installed through preware I have had them since when they first came out but this happened about a little over week ago now. Thanks again


    EDIT: Ok the test finished and issues were found it says Code : 25 for Wifi, and 20 for Modem. I have no clue what this means. !!
  7. japark's Avatar
    Posts
    211 Posts
    Global Posts
    331 Global Posts
    #7  
    Quote Originally Posted by Lucki View Post
    I am running tests as I type will let you guys know what the result is. and Shada I do have patches installed through preware I have had them since when they first came out but this happened about a little over week ago now. Thanks again


    EDIT: Ok the test finished and issues were found it says Code : 25 for Wifi, and 20 for Modem. I have no clue what this means. !!
    Go to this link for a list of test codes and suggested actions: Palm Pre Quick Tests Error Code Matrix Inside Sprint Now

    Your phone may need to be replaced.
  8. Lucki's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    267 Global Posts
       #8  
    Thanks but can I replace the phone? I bought it from best buy in July last year It has been 10 months so will they replace it? Thanks !

Posting Permissions