Results 1 to 13 of 13
  1. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #1  
    I have no clue if my thread was deleted or if I didn't hit post, but here's what I asked previously.

    I have a link over at google trying to figure out what causes the .  in Pre's browser when replying to texts through gmail. Any idea's how to change the outgoing text to 8bit character in Palm's email client?
  2. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #2  
  3. #3  
    It's this problem:

    http://forums.precentral.net/general...ng-broken.html

    Definitely a problem in WebOS that Palm needs to address. I should go post something on their own forums.
    Last edited by knobbysideup; 05/24/2010 at 01:25 PM.
    : (){:|:&};:
  4. #4  
    Palm has logged this in its software issue tracking system. We endeavor to continuously improve our software quality and thank you for bringing this to our attention. We are grateful to the community and will evaluate options based on customer feedback and software best practices.
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  5. #5  
    Quote Originally Posted by HardBeatZ View Post
    Palm has logged this in its software issue tracking system. We endeavor to continuously improve our software quality and thank you for bringing this to our attention. We are grateful to the community and will evaluate options based on customer feedback and software best practices.
    Thanks HardBeatZ! Really glad to know this is being worked on by palm. It's probably my biggest issue along with battery life when I have weak cell signals.
    : (){:|:&};:
  6. LNWJ's Avatar
    Posts
    447 Posts
    Global Posts
    625 Global Posts
    #6  
    Happens in TweetMe as well. Interesting!
  7. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #7  
    glad to hear it's not just me!
  8. #8  
    I'm having a similar problem in the calendar. An item that reads "Joe's birthday" on my google calendar online reads "Joe's Birthday" on my Pre. Is this the same cause?
  9. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #9  
    how will we know if this has been fixed?
  10. #10  
    I will try to remember to update this thread.
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  11. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #11  
    any chance this will be in the latest update?
  12. #12  
    This did not make it into the latest update.
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  13. f1lm3r's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
       #13  
    8(

Posting Permissions