Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Are you not supposed to get sounds? If I'm texting with someone I don't get sounds from other text messages or the current one, just seems to be if the screen is off or it's on the TS. This supposed to be or is something wrong here?
  2. #2  
    If you are texting someone then you are already in the application so you won't get sounds. Try doing this leave the phone on and drop the text message app into the background and see if you get sounds.
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  3.    #3  
    Yeah I get sounds if I'm not in the app. Thanks.
  4.    #4  
    Actually correction now, removing the SMS Tone Per contact patch got me my sounds back all the time, I thought I remembered it making a sound even while in the application.... I was noticing quirks like the phone wouldn't activate it's ringtone if I was on it already doing something. So I think HardBeatz it IS supposed to make sound while in the app, I certainly remember it doing that and now it unmodified it does it.
  5. #5  
    I feel ashamed of myself and need to sit in a corner. I didn't realize my preferences was set to mute that's why when I tested it I didn't get any sound.

    I'm glad you have it working properly now and do apologize for the misinformation.
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  6.    #6  
    It's all good, I'm just glad I found the problem. Anyone else with SMS Tone Per Contact have this issue I did? I had it with both the original and v2.
  7. #7  
    Quote Originally Posted by HardBeatZ View Post
    I feel ashamed of myself and need to sit in a corner. I didn't realize my preferences was set to mute that's why when I tested it I didn't get any sound.

    I'm glad you have it working properly now and do apologize for the misinformation.
    Shame Shame Shame and you claim to be a Palm tech..... lol kidding!!
    I was a proud supporter of Palm, HP
    WebOS running on the Palm Pre, Pixi, and now the TouchPad.

    Amazon =

Posting Permissions