Results 1 to 11 of 11
  1.    #1  
    For background, please see the following thread at the Palm Forums site -

    Need Help - Palm Pre Switching between EVDO & 1X from same location

    I wanted to open up the discussion here as well. Hopefully, there's not already a thread here for it. I searched a bit, but didn't come up with anything obvious.

    Anyway, has anyone here experienced this problem on their Palm Pre? Do you think the radio is at fault, the software driving the radio, or both?
  2. #2  
    It's a very often discussed issue and has been since last summer.
    There're plenty of threads about it.
    It's mainly a radio issue.
  3.    #3  
    How can one be sure it's a radio issue and not a software/driver issue? Has this been proven? If so, where? URLs?

    Note: I'm not trying to dispute your message, I'm just searching for more information about it. Thanks!
  4. #4  
    Quote Originally Posted by SilvrDrgn View Post
    How can one be sure it's a radio issue and not a software/driver issue? Has this been proven? If so, where? URLs?

    Note: I'm not trying to dispute your message, I'm just searching for more information about it. Thanks!
    I'm on the road right now, so i can't, but try a more detailed search.
    There's alot on this subject.
  5. #5  
    I even made a thread about it too, months ago.
    I'll try to find it sometime soon for you.
  6.    #6  
    I'm still searching, but not finding much. I would appreciate anything you can point me to. Thanks again!
  7. #7  
    Quote Originally Posted by SilvrDrgn View Post
    I'm still searching, but not finding much. I would appreciate anything you can point me to. Thanks again!
    Here's one from almost a year ago-

    http://forums.precentral.net/palm-pr...8-evdo-1x.html
  8. #8  
  9. #9  
  10.    #10  
    Thanks a lot!
  11. #11  
    Quote Originally Posted by SilvrDrgn View Post
    Thanks a lot!
    You're welcome

Posting Permissions