Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 35
  1.    #1  
    So on both my wife's pre (stock), and my pre (unthrottle patch, 800mhz patch,with full bars, i can't get anywhere close to 1Mbs both locally on the device itself using Mobile Speed test Testmyiphone.com - iPhone Speed Test or any other mobile speed test site for that matter. (btw, what's the definitive best one?)

    I'm mostly seeing 300-600Kbps. More importantly I wanted to tether to my laptop or my iPad with my pre and I can't seem to get more than 200Kbps via either Mobile hotspot or Mytether. It started when I had mytether on my phone and I thought the speed was because mytether hasn't been working great since 1.4.1. I uninstalled that and put on mobile hotspot, and that didn't increase the speed either (although much more reliable in getting it to work).

    I remember I used to be able to get over 1Mbs when I first got my pre, and when mytether came out. But now, it's frustrating that I can't get 3G speeds.

    Is it the pre? or is it sprint? I'm about to webosdoctor my phone just to double check if it isn't a mytether legacy issue.
  2. #2  
    Yes I get 1.5mbs on sprints Evdo at my house.


    Follow Me On Twitter
    http://twitter.com/Joescan
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Joescan09 View Post
    Yes I get 1.5mbs on sprints Evdo at my house.
    Is this on your pre, or thru mytether or mobile hotspot? Is this a stock pre or patched with anything special?

    thanks
  4. #4  
    Same here, when I updated to 1.4.1, the wifi tethering no longer works, I have to use bluetooth. And, the speed went from 1700kbps to about 500. It sucks.
  5. #5  
    I just got 998Kbps down and 212Kbps up from testmyiphone.com. Slower than I am used to, certainly, but not too bad.
  6. #6  
    Thats on my phone thats patched using Mobile Speed test. I'll test the speed while using MHS on sprint and let you know what I get on the netbook.


    Follow Me On Twitter
    http://twitter.com/Joescan
  7. #7  
    I got around 570 kbps on ev-do. Then I tested wifi just for fun and got this

  8. #8  
    This is with my Cpu with MHS:
    Last edited by Rafy0003; 04/11/2010 at 12:52 PM.
  9. #9  
    yeah using mobile hotspot on sprint i get about 1.5mb consitently.
  10. #10  
    On my web browser on my Pre I got: 1785.14 Kbps, Which is pretty damn fast...Which is one of the reason's I love my Pre.

    ChaosMarine03: Your speeds are really fast. Your speed is mine on Hgh...Im jealous.
  11. #11  
    1204 Kbps down, 173 Kbps up on testmyiphone.com.
  12. santos's Avatar
    Posts
    578 Posts
    Global Posts
    627 Global Posts
    #12  
    Here's what I get at home for download:



    I have seen it go as high as 1500 and as low as 300.
  13.    #13  
    So I webosdoctor my phone, did a full factory restore, then loaded up the mobile hotspot. I can't get anything faster then 200Kbps on my ipad, and about 150Kbps on my thinkpad.
    using Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test this is with 5 bars.

    on the pre itself i'm only getting 500Kbps on Mobile Speed test
  14.    #14  
    argh.. more tests, yet i just can't get the speed up! I really want to use this often with my ipad. but 200Kbps just isn't gonna cut it.

    any suggestions?
  15. #15  
    I get 1.7Mbs in Stockton CA. Only get 1.5 in Sacto. Didn't skip a beat from 1.3.5.1 to 1.4.1.1.
  16. Sayo's Avatar
    Posts
    78 Posts
    Global Posts
    112 Global Posts
    #16  
    Quote Originally Posted by smartphone View Post
    argh.. more tests, yet i just can't get the speed up! I really want to use this often with my ipad. but 200Kbps just isn't gonna cut it.

    any suggestions?
    Sounds like maybe your area just has either a poor or congested signal? Did you try during off-peak hours to see if there's a difference?
  17. #17  
    1.03 Mbps. Sweet.
  18. #18  
    1309 kbps from mobilespeedtest.com

    Hmmm just ran the test again and got 1525 kbps, then again right after and got 1733, i seem to be getting faster each time i do the test. this happening to anyone else?
    Last edited by richardschris; 04/13/2010 at 09:31 PM. Reason: ran more tests
  19. #19  
    Wow.... So I just got 6kbps down using mhs and my iPod touch. I got like 60kbps through my pres browser... Something is definitely clogging up sprints network in the panhandle tonite!
  20. #20  
    hmmm 542 here... dammit
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions