Results 1 to 4 of 4
  1. mjbuf's Avatar
    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    73 Global Posts
       #1  
    im now getting an ipk log error stating i have the patch already installed so it just skips installation. i know there are still crumbs of it left because it appears in webos quick installs device management as an installed patch. im just wondering if theres a way to remove the patch and just re install it. i tried webos quick install but i get the same error stating its un reversed. any help or ideas is appreciated i use this patch the most!
  2. #2  
    I had this problem. I ran EPR on it and then reinstalled my patches. It works fine now.
  3. toburg's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    88 Global Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by mjbuf View Post
    im now getting an ipk log error stating i have the patch already installed so it just skips installation. i know there are still crumbs of it left because it appears in webos quick installs device management as an installed patch. im just wondering if theres a way to remove the patch and just re install it. i tried webos quick install but i get the same error stating its un reversed. any help or ideas is appreciated i use this patch the most!
    Check out the official patch thread; [Patch] SMS Tones per Contact It's gonna take some work to get it back as it sounds like you have similar issues to many others.
  4. mjbuf's Avatar
    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    73 Global Posts
       #4  
    alright hah jw cause i know epr will probs fix it i just really dont wanna epr since i got everyother patch to update perfectly haha

Posting Permissions