Page 40 of 48 FirstFirst ... 303536373839404142434445 ... LastLast
Results 781 to 800 of 960
  1. #781  
    Quote Originally Posted by superhyper View Post
    Ahh you are wise indeed. I didn't realize it wasn't even unlocking the SIM card. It didn't work even when I input the correct code, so I removed the card and cleaned the contacts and now everything works like a charm. Evidently it was just having trouble reading the info off the SIM. Now if I can just figure out how the Turks expect me to register my phone i'll be in good shape......
    I'm anything but wise (lucky at most).
    Which Turks are you referring to? Is this a new phone, What's your location?
  2. #782  
    This is actually my US (AT&T Pre Plus), but i'm studying in Istanbul for the summer so I unlocked it to use with Vodaphone. Regrettably my Turkish is virtually non existent, so trying to figure out the carrier settings is an adventure so far.
  3. #783  
    Quote Originally Posted by superhyper View Post
    This is actually my US (AT&T Pre Plus), but i'm studying in Istanbul for the summer so I unlocked it to use with Vodaphone. Regrettably my Turkish is virtually non existent, so trying to figure out the carrier settings is an adventure so far.
    OK, but you activated it in the US for the first time (App Catalog).
    Well, good luck with your unlocked Plus
  4. #784  
    Gracias, it was indeed already unlocked in the US so everything but data works fine over here. I appreciate your help!
  5. #785  
    Quote Originally Posted by superhyper View Post
    Gracias, it was indeed already unlocked in the US so everything but data works fine over here. I appreciate your help!
    De nada.
    You could try contacting Turkisch P|C user cryptooth for info on data settings:
    http://forums.precentral.net/gsm-pre...ml#post2416829
  6. #786  
    Did the nextgenserver unlock on a Pre plus but now the USb seems borked.
    My windows 7 64 bit laptop, which worked fine with the Pre before the Plus won't load a driver to talk to the Plus.

    Anyone else have issues after unlocking?

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  7. #787  
    Quote Originally Posted by ascalon View Post
    Did the nextgenserver unlock on a Pre plus but now the USb seems borked.
    My windows 7 64 bit laptop, which worked fine with the Pre before the Plus won't load a driver to talk to the Plus.

    Anyone else have issues after unlocking?

    A
    Did you disable the diag mode as per instructions?
  8. #788  
    Quote Originally Posted by tomi666 View Post
    Did you disable the diag mode as per instructions?
    Nope, he did not.... 100% sure.....LOL
    Life moves fast, don't miss a thing!
  9. #789  
    Nope I did not. Didn't see that instruction.

    Do I need a whole sheep to appear sufficiently sheepish?

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  10. #790  
    Ascalon, don't take this the wrong way but read the *****!ng manual.
    Many thanks for allowing me these little pleasures.
    So everything's solved now?
  11. #791  
    Quote Originally Posted by tomi666 View Post
    Ascalon, don't take this the wrong way but read the *****!ng manual.
    Many thanks for allowing me these little pleasures.
    So everything's solved now?
    Oh how many times have I cried RTFM! And now here I am!

    But alas, no, it is not sorted.

    When I neter the code to get into the USB mode, it says USSD request failed, network failure. And I gets no further.

    Any ideas?

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  12. #792  
    Sorry where are you now; at what point?
    Unlocked but not out of diag right?
    There's a few options listed:
    For GSM I think it should be: #*usbpass#
    And then the window should pop up.

    Those different options are in the instructions though...
    Last edited by tomi666; 06/30/2010 at 11:41 AM.
  13. #793  
    Quote Originally Posted by tomi666 View Post
    Sorry where are you now; at what point?
    Unlocked but not out of diag right?
    There's a few options listed:
    For GSM I think it should be: #*usbpass#
    And then the window should pop up.

    Those different options are in the instructions though...
    Yes, I have hte Pre Plus unlocked, still in developer mode but unable to get out of Diag mode.

    When I go to the keypad and type in any of the suggested access codes, it tells me:
    USSD request failed. Network failure.

    And I can get no further.

    Any ideas?

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  14. #794  
    There's a few different hash code options listed. Have you tried them all?

    Do you have Preware installed by any chance?
  15. #795  
    No Preware installed. Yes, I have tried all the options I have seen.

    Also, I have tried it with both a Vodafone and an O2 SIM card to no avail.

    Is there any other way to get into the USBPASS option?

    Developer mode is still enabled does that make any difference?
    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  16. #796  
    Quote Originally Posted by ascalon View Post
    No Preware installed. Yes, I have tried all the options I have seen.

    Also, I have tried it with both a Vodafone and an O2 SIM card to no avail.

    Is there any other way to get into the USBPASS option?

    Developer mode is still enabled does that make any difference?
    A
    No, Dev Mode is fine either way.
    I'm kinda puzzled as this should work on a GSM Pre: #*usbpass#
    The USB Passthrough Control should pop up.

    Again: are you absolutely sure you have disabled diag mode?
    And this is a Plus right?
    If you press Sym+Option+U, does it go in USB mode?
  17. #797  
    Quote Originally Posted by tomi666 View Post
    No, Dev Mode is fine either way.
    I'm kinda puzzled as this should work on a GSM Pre: #*usbpass#
    The USB Passthrough Control should pop up.

    Again: are you absolutely sure you have disabled diag mode?
    And this is a Plus right?
    If you press Sym+Option+U, does it go in USB mode?
    Eh, no not at all sure I have disabled diag mode.

    Sym+Option+U - does that mean hold down all three together?

    doesn't seem to do anything for me.

    Yes it is a Pre Plus.

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  18. #798  
    Quote Originally Posted by ascalon View Post
    Eh, no not at all sure I have disabled diag mode.

    Sym+Option+U - does that mean hold down all three together?

    doesn't seem to do anything for me.

    Yes it is a Pre Plus.

    A
    LOL are you sure you unlocked it then?

    Do you have Webos Quickinstall on your computer.
    Try File > Options > Attempt novamcom (re)installation

    Try another computer.
    Try another USB port.
    Try another user.
  19. #799  
    Quote Originally Posted by tomi666 View Post
    LOL are you sure you unlocked it then?

    Do you have Webos Quickinstall on your computer.
    Try File > Options > Attempt novamcom (re)installation

    Try another computer.
    Try another USB port.
    Try another user.
    Yes, it is definitely unlocked as it is happily making and receiving calls with a naked Vodafone SIM.

    No, at home at the mo, so all my webOS tools are at work. Bugger this for a game of soldiers, I'll leave it till the morning when I'm at my desk again.

    Cheers for your help mate. I assure you I am not usually this inept.

    A
    | Nullius in Verba|Treo 650 -> Treo 750V -> Treo Pro -> Pre -> Pre Plus |
  20. #800  
    Quote Originally Posted by ascalon View Post
    Yes, it is definitely unlocked as it is happily making and receiving calls with a naked Vodafone SIM.

    No, at home at the mo, so all my webOS tools are at work. Bugger this for a game of soldiers, I'll leave it till the morning when I'm at my desk again.

    Cheers for your help mate. I assure you I am not usually this inept.

    A
    Have you tried rebooting and then access usbpassthrough?
    If you're not sure about the diag mode step, it could be something else...
    Windows 7 and novacom sometimes bite eachothers rear, just for fun.

Tags for this Thread

Posting Permissions