Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22
  1.    #1  
    my pre was acting up badly, i did full erase , somehow the patches stayed even though i deleted them, i tired webos doctor to do full wipe but it keeps failing on me i just need to get the patches off so i can take it to sprint so they replace it for me at this pt any ideas? my keyboard also decided to work when it wants to and at times wont let me use certain letters...tyia guys
  2. #2  
    follow the steps in the link in my signature
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by 063_xobx View Post
    follow the steps in the link in my signature
    FML that sounds so complicated LMAO
  4. #4  
    not going to find any simpler advice that works
  5. #5  
    Quote Originally Posted by ohthebaby View Post
    FML that sounds so complicated LMAO
    you could just web doc it again but this time look in the top menu for override compatibility and put a check next to it and it should clear your phone all the way out !
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    you could just web doc it again but this time look in the top menu for override compatibility and put a check next to it and it should clear your phone all the way out !
    i don't see any menu in web doc, just few next or cancel buttons, which are you referring to?
  7. #7  
    Quote Originally Posted by ohthebaby View Post
    i don't see any menu in web doc, just few next or cancel buttons, which are you referring to?
    repair utility is what i meant to say im sorry get the repair utility and then look for that override button
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  8.    #8  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    repair utility is what i meant to say im sorry get the repair utility and then look for that override button
    ahh kk ill try it let you know how that works....
  9. #9  
    ok lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  10.    #10  
    welli tried the use repair utility but i cant get for my phone to get recognized, ive played with it for an hour last night but no luck ill keep trying today...
  11. #11  
    double check dev mode is turned on, and in webos QI YOU Should go into file options and then attempt reinstall novacom driver then reboot both phone and computer and try again
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12.    #12  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    double check dev mode is turned on, and in webos QI YOU Should go into file options and then attempt reinstall novacom driver then reboot both phone and computer and try again
    yea like an ***** i forgot i did erase last night it was cuz dev mode wasnt on, im doing the repair with over ride on ill let you know if it works...
  13. #13  
    kool I will be around
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  14. #14  
    well how did it go for you ??
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  15.    #15  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    well how did it go for you ??
    its still going rofl 4hrs and counting LMAO, maybe thats a good thing :P
  16. #16  
    is it fixing stuff ? 4 hours is a long time . Can you tell if its doing anything?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  17.    #17  
    its showing me scanning:etc, then says file missing,--user restored file, its def still working not frozen im getting line after line changing, should i just close it ???
  18. #18  
    nooooo if it is fixing stuff let it goooooo
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  19.    #19  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    nooooo if it is fixing stuff let it goooooo
    kk ill report back when its done , if this fails ive lost all hope lol maybe ill just need to pay the 100 bucks and get new pre cuz mine has patches on it that i cant get rid of so if i bring it store theyll be like its yr fault noob pay full price lol
  20.    #20  
    ok well that was 4 hrs of waste nothing changed, i tried webos doctor its failed 40% now i cant even turn on phone says palm.com/rom, im dl it again from their site and trying to install it the rom, if this doesnt work ill just go to sprint BS my way into them giving me one
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions