Results 1 to 7 of 7
  1. crg28's Avatar
    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    222 Global Posts
       #1  
    I have had 4 accounts set up in my PRE for the last 7 months with no issues.
    1 Exchange, 1 Yahoo and 2 Live Accounts.

    Woke up this morning, clicked on the Email icon and NOTHING. All of my accounts are gone!?

    My contacts are still sinking with my Exchange Account, the settings are there, but the email settings are all blank.

    Nothing else has changed in the phone, just the email accts are gone.

    When I try to manually add the accounts again and input all of the necessary settings and click "Sign In", the PRE keeps showing the "Signing In....." message forever and nothing gets updated.

    Very frustrating. Any Suggestions???

    Thanks
  2. lswartz33's Avatar
    Posts
    74 Posts
    Global Posts
    79 Global Posts
    #2  
    there's a bunch of us who have had this issue, without a real fix. I have used some command lines in webos QI to bring them back, but it is not a permanent fix as my email still disappears every few days...

    rm -rf /var/luna/data/emails
    rm -rf /var/luna/data/attachments
    reboot

    http://forums.precentral.net/palm-pr...99-e-mail.html
    http://forums.precentral.net/palm-pr...one-again.html
    http://forums.precentral.net/palm-pr...unts-gone.html
  3. crg28's Avatar
    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    222 Global Posts
       #3  
    How do I run those command lines? What do I need?
  4. lswartz33's Avatar
    Posts
    74 Posts
    Global Posts
    79 Global Posts
    #4  
    have you used Webos Quick Install yet? There's an option under 'Tools' to run Linux command lines.

    http://forums.precentral.net/canuck-...l-v3-02-a.html
  5. #5  
    I've seen this problem on my phone with Yahoo, Hotmail, Gmail and work Exchange accounts--all of the accounts had disappeared for reasons unknown to me. I rebooted and everything was fine though. Hopefully it's that easy for you too.
  6. crg28's Avatar
    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    222 Global Posts
       #6  
    Thks guys.
  7. arcane's Avatar
    Posts
    124 Posts
    Global Posts
    126 Global Posts
    #7  
    having the same problem. doctored hoping to fix it. had email for a day. this morning, all accounts gone again. 1.4.1 needs to come out and fix this NOW. a smartphone with borked email isn't smart at all.
    ---
    ---

    launch-day pre: the original gangsta.

    twitter / posterous

Posting Permissions