Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    like the title says I got 1.4 the other day and now my phone is really annoying me and SSSLLLOOOWWWWW! is there anyway I can fix this? any/everyone else having this problem?
  2. Honis's Avatar
    Posts
    508 Posts
    Global Posts
    511 Global Posts
    #2  
    Mine has been much snappier since 1.4. Are you running any patches?
  3. #3  
    Quote Originally Posted by gav91183 View Post
    like the title says I got 1.4 the other day and now my phone is really annoying me and SSSLLLOOOWWWWW! is there anyway I can fix this? any/everyone else having this problem?
    Run Webos Doctor for 1.4.
  4. #4  
    I am also experiencing "snappy-ness" no slowdowns at all, must be user error.
  5.    #5  
    I had some patches but then I removed them before 1.4 HOWEVER a few would not remove and i just went ahead with the install since the phone downloaded it already... Hopefully OSDoc can fix it
  6. finevans's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    5 Global Posts
    #6  
    so when I downloaded 1.4 and updated the AUPT patches(or whatever the acronym is) my phone automatically said memory critical. I would restart and same thing. I couldn't do anything on the phone except pull up the launcher, no scrolling, no switching launcher pages. I did the webos doctor and everything is fine. I haven't put any patches back on, but I would say you just need to doctor it and start fresh. I don't think the auto patch worked correctly because when I tried to reinstall patches pressing update in preware it messed up a bunch of them and I think it gave my phone problems.
  7. #7  
    i have no patches installed at first mine was a lot faster now in the past couple days it has become a lot slower. having to restart a few times a day.

Posting Permissions