Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    since the update the 1st few hours were extremely good! it was super fast but now its been really bad when unlocking the phone, when i drag the icon to unlock it stays stuck for a good 20 seconds im not saying i hate the new update dont get me wrong update is AWESOME but just wondering if anyone else having this problem and if there is a fix?
    <a href="http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/visit/profiles/Flush2810"><img src="http://fp.profiles.us.playstation.com/playstation/psn/pid/Flush2810.png" width="230" height="155" border="0" /></a><br/><a href="http://www.us.playstation.com/PSN/SignUp">Get your Portable ID!</a>
  2. #2  
    Hasn't happened to me yet.
    If it does, i'll post it here.
  3. dsei's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    196 Global Posts
    #3  
    I've had some unlock inconsistencies as well. Most of the time it works just fine but every so often it lags as the OP describes. It usually "comes back to life" but I had to do a reset earlier today.
  4.    #4  
    yea it doesnt happend everytime but it does happen occasionally
    <a href="http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/visit/profiles/Flush2810"><img src="http://fp.profiles.us.playstation.com/playstation/psn/pid/Flush2810.png" width="230" height="155" border="0" /></a><br/><a href="http://www.us.playstation.com/PSN/SignUp">Get your Portable ID!</a>
  5. #5  
    my pre has been not turning on like this too since the update
  6. BBerry.'s Avatar
    Posts
    103 Posts
    Global Posts
    129 Global Posts
    #6  
    mines just a few seconds long. Not 20 seconds. More like 5.
  7.    #7  
    kinda exagerated with 20 sec lol but your right its more like 5 to 10 sec for me
    <a href="http://profiles.us.playstation.com/playstation/psn/visit/profiles/Flush2810"><img src="http://fp.profiles.us.playstation.com/playstation/psn/pid/Flush2810.png" width="230" height="155" border="0" /></a><br/><a href="http://www.us.playstation.com/PSN/SignUp">Get your Portable ID!</a>
  8. #8  
    Yes mine is doing this as well, also i've been have trouble flicking cards away.with Preware open....ummmmm
    My HTC Evo Is Great...

Posting Permissions