Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 27
  1.    #1  
    I didn't get to read through everything here since 1.4 dropped, so i'm just asking my Pre|C fam a quick question.

    Thanx-
    dbd (pqp).

    Damn. I wish I could edit the title to put the y in "everyone".
  2. #2  
    web? phone? messaging? email? what?
    Palm III > Palm V > Palm Vx > (Sprint) Kyo 6035 > Handspring Treo 300
    > Handspring Treo 600 Oct.'03 > Palm Treo 700P May'06 > Treo 755P Aug.'07 > Pre(-) June'09 + TouchPad July'11 LONG LIVE webOS!!!
  3. #3  
    Yes, I get the same thing.
  4. #4  
    yes I get it too. More so when I hit the back button...it kind of has a checkerboard freak out.
  5. #5  
    I usually get the background of the webpage. For example, Precentral forums load up but a portion of the forums are covered by the green background. I have to zoom in to clear it up.
  6. spare's Avatar
    Posts
    662 Posts
    Global Posts
    664 Global Posts
    #6  
    is ur ram full?
  7. #7  
    Quote Originally Posted by enzie5454 View Post
    yes I get it too. More so when I hit the back button...it kind of has a checkerboard freak out.
    That's exactly what I'm getting. It only happens when I hit the 'Back' button though. It's not that big of a deal and doesn't bother me much.
  8. #8  
    I saw it in 1.3.5, but seem to see it a bit more in 1.4. Not really sure that it's any problem, just a little annoying.
  9. #9  
    I haven't seen it.
  10. #10  
    Yes I am getting that issue too. It's like broswer starts flckering and you see the checkerboard before the page loads. I hope this gets fixed cause it looks very glitchy.
  11.    #11  
    Web pages only. (and not just going back)
    Cleared cache.
    Cleared cookies.
    No patches, tweaks, mods of any kind.

    Wasn't like this b4 1.4
  12.    #12  
    Quote Originally Posted by Superjudge View Post
    Yes I am getting that issue too. It's like broswer starts flckering and you see the checkerboard before the page loads. I hope this gets fixed cause it looks very glitchy.
    Yes, that's what i see.
  13.    #13  
    Quote Originally Posted by spare View Post
    is ur ram full?
    No.
  14. #14  
    Same is happening to me, web pages look horrible when they are first loaded...
    Strange
    Other than that, 1.4 is extremely responsive
  15. #15  
    I have it too. If I scroll it seems to go away. I find it frustrating
  16.    #16  
    Well, at least we know now that it's happening to other ppl too.
  17. jephdood's Avatar
    Posts
    94 Posts
    Global Posts
    98 Global Posts
    #17  
    Same here. Going back, screen flickers, checkerboard, then corrects. Never happened before 1.4. And, actually, slight flicker in browser at other times as well. Hmm...
  18. #18  
    I'm guessing we'll get a 1.4.1 update to fix a few of the problems mentioned here at PC. Now we need 30 "Where is 1.4.1???" threads by midnight to make it official.
  19. #19  
    I have it too, never noticed that before, kinda annoying once you start seeing it more and more .. have a feeling its bc of the new screen rendering they did the supposid 1:1 as that also messed with alot of apps fonts and things (one of which is tip 'em)
    R.I.P Palm Centro (6.5.09)
    New Pre Owner (6.6.09)

  20.    #20  
    Quote Originally Posted by Garrett92C View Post
    I'm guessing we'll get a 1.4.1 update to fix a few of the problems mentioned here at PC.....
    That would be nice.
    They've done it before, hopefully they'll do it again.
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions