Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    Hi everyone.

    I have just got a Pre of my friend yesterday who wanted some cash it's locked to O2 network UK which is fine as I have an O2 sim. Last night I did a hard delete and when the phone boots up for installation I get language set up English > UK and then I get the timer icon constantly and SOS calls only, thats as far as I can get.


    I have tried reset with the orange button symbol + R which works and resets but I still get suck on the setting language.

    I have downloaded webOS Doc but it fails to find the phone (OSX Mac PP)

    I am really stuck here and my first experience of the Palm has disappointed me, any help would be great but I am a newbie to the palm as I have only had it 1 day !

    Thanks all in advance

    Steve
  2. #2  
    This has happened to me today.
    After updating it to 1.4 the phone was just slow.
    so i run webos doctor.
    After that its just there with the in "language settings" and the sos only.
    I can not re-run the webos doctor either.
    Any help/ ideas?

    Thanks
  3. #3  
    The same here. now my pre is a brick!
  4. #4  
    My case is exactly the same. Now my pre can't do anything but "setting language". Anybody help?
  5. #5  
    My case is exactly the same. Now my pre can't do anything but "setting language". Anybody help?
  6. #6  
    My case is exactly the same. Now my pre can't do anything but "setting language". Anybody help?
  7. #7  
    i had the same problem but i fixed it using another o2 simcard (i am using a rebel sim plus a non O2 sim) after setting up i put in my old sim back it
  8. #8  
    Anyone any help for this problem? Same issue as described in OP.
  9. #9  
    <<THread Moved>>
    Sprint|Samsung Epic

Tags for this Thread

Posting Permissions