Results 1 to 3 of 3
  1. bobwill's Avatar
    Posts
    145 Posts
    Global Posts
    148 Global Posts
       #1  
    I just went into Preware and it stated that I had updates for Preware and File Management. So I clicked OK to update. Palm then started to update and then did a reboot. A window came up with a blue background and white clouds stating that my "profile" needed to be restored. It ask for my email address and password. It then stated it was restoring my profile. This is where things went bad. After rebooting again, Preware was gone, my phone call history was gone, some of my applications were gone and now I cannot connect it to WebOS QI. I have removed the battery, reinstalled novacomd but no such luck. I can connect in USB mode. Any ideas. Guess I will have to see the Doctor...
    Palm Pre OS 1.4.5 500/1000 MHz--Provider:Sprint
  2. #2  
    Did you check to ensure DEV mode was enabled? It seems that if some other settings were reset then that may have been also.

    Sounds almost like you inadvertantly triggered a partial erase.
    Follow me on teh Twitterz
  3. bobwill's Avatar
    Posts
    145 Posts
    Global Posts
    148 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Spader View Post
    Did you check to ensure DEV mode was enabled? It seems that if some other settings were reset then that may have been also.

    Sounds almost like you inadvertantly triggered a partial erase.

    Yes you were right. I forgot. Thanks for your quick help....
    Last edited by bobwill; 02/26/2010 at 09:01 AM.
    Palm Pre OS 1.4.5 500/1000 MHz--Provider:Sprint

Posting Permissions