Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    So I was curious as to what I constantly have running on my Pre. So I went into the terminal to check out the "Top Command" and I see there is a process that is taking up 26% CPU, 37.7% MEM, and with the PID of 1228.

    Does anyone know which app/service within the Pre has PID 1228? What does everyone else's processes and usage look like?
  2. #2  
    how do you check?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    how do you check?
    You need to have the terminal installed, you just go into it, and type "top" without quotations, flip the phone over so you can see everything better since its rather small up right.
  4. #4  
    pid 5949 is using 19- cpu / 37- mem
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    pid 5949 is using 19- cpu / 37- mem
    Oh thanx dude, at least im not the only one, now i know., So i guess its normal then, its probably the actual connection with the network doing its work.

    edit: i just put it in airplane mode to disc all connections, wifi is off. and still getting 20cpu, 38mem. now im curious lol
  6. #6  
    yeah well i have brightness unlinked and weather dashboard and switcharoo . it could be either one of them ,but most likely its weather dashboard running in the back ground
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions