Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1.    #1  
    Hi everyone,

    I just bought a palm pre.

    I plugged it into the wall for one night but it isn't charging.
    What do I do?

    Thanks!
  2. #2  
    youre not telling us much to work with but heres a few possibilities

    1. are you sure that the usb section was all the plugged into the wall adapter
    2. are you sure youve got a good battery
    3. are you sure you plugged the usb all the way into the pre
  3.    #3  
    Thanks for your fast answer!

    I am sure that everything is well plugged in the wall and in the phone.

    My palm is new so I think I have a good battery...
  4. #4  
    were you able to turn it on to activate it
  5. #5  
    this happens sometimes if you use a homebrew app or even an app from the catalog causes a memory leak and gets stuck a simple reboot will fix and then see if you can figure out which app caused the leak and let the developer know about it
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6.    #6  
    Yes, I entered some contacts in it.

    The phone says that the battery is charging but it always stays at the same energy level (5%)
  7.    #7  
    I didn't install any app yet...
  8. #8  
    then perhaps its just a glitch showing the wrong battery level try a reboot
  9.    #9  
    Ok I'll try this but before I may have a clue...

    In the top left corner of my palm, the word Offline is written. The name of the telephone company isn't there... And I tried to do a phone call, but I can't... I don't know if that can influence the way the palm charges but...
  10. #10  
    were you playing around in the phone looking at all the settings lol thats what it sounds like . did you turn off anything lol like data connection
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  11.    #11  
    I don't know but if so what do I do to turn the data connection on?
  12. #12  
    is there a picture of an airplane in the upper right
  13.    #13  
    No and the palm isn't in the airplane mode...
  14. #14  
    is ev at the top of the phone lit up or are the connection status bars lit up at the top?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  15.    #15  
    No, all that I have at the top is the battery sign (on the right) and the words Phone Offline (on the left)
  16.    #16  
    Now the battery is at 1% so I just shut it down.

    I took off the battery and replaced it.
    I plugged the charger into it and now there is an image of a big battery at a low level (red)

    I'm waiting to see if that works...
  17.    #17  
    Sorry to post another message, but my palm is still not charging even if it is still plugged in the wall... The battery is now at 0%...

    Anyone can help?
  18. #18  
    perhaps youve got a defective charger i recommend going to sprint and getting them to check it out for lack of better advice
  19. #19  
    you should now take your phone back to sprint or verizon wherever you bought it
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  20.    #20  
    Ok thank you!
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions