Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I doctored my phone yesterday and 3G was working fine after as I managed to download all my patches. Today I cannot access web or email although I have the 3G symbol up on the phone. Just need to determine if it is something I have done whilst doctoring.
  2. #2  
    Quote Originally Posted by stueybuk View Post
    I doctored my phone yesterday and 3G was working fine after as I managed to download all my patches. Today I cannot access web or email although I have the 3G symbol up on the phone. Just need to determine if it is something I have done whilst doctoring.
    mate, I'm on the east coast, lincolnshire no problems for me. Guess thats not what you want to hear !
  3. #3  
    no issue from me today.. i'm in the south@ Brighton.

    although yesterday i had trouble sending texts or calling out, even though there were about 3 bars of signal.

    What i did was turn on Aeroplane Mode, wait a minute and then turn it off again. Just helped to kick start the antenna thing again.

    Might work for you?
  4.    #4  
    Restart did the job.
  5. #5  
    I'm always having 3G problems with o2. Coverage, even in london is patchy and data speeds are shockingly slow compared to my T-Mobile 3G sim. The sooner the Pre can be unlocked the better.
  6. Jimbode's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    427 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by paulpenny View Post
    I'm always having 3G problems with o2. Coverage, even in london is patchy and data speeds are shockingly slow compared to my T-Mobile 3G sim. The sooner the Pre can be unlocked the better.
    +1

Posting Permissions