Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 49
  1. dchamero's Avatar
    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    136 Global Posts
       #1  
    It was working fine until today, now everytime I open it I got an error:
    "Failed to load the requested page!, Try after sometime"

    Anyone have the same problem?
  2. #2  
    I just got it today too, I've been tweeting about it to palm, and nothing yet, I even tried reseting, and installing again
  3. #3  
    as of 9:30PM (central) its working fine
  4. #4  
    It's working fine for me. Sorry.
  5. dchamero's Avatar
    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    136 Global Posts
       #5  
    This is the error (screen cap)
    and I am still getting it....
    Attached Images Attached Images
  6. #6  
    that works fine for me but the App Catalog has been buggy as sin for me today.
  7. #7  
    I'm still receiving the error as well.
  8. #8  
    mine works on and off but my most frequent problem with the app is the comment section not allowing me to view anything past the first page
    Palm prē-ist.
  9. edlex's Avatar
    Posts
    657 Posts
    Global Posts
    660 Global Posts
    #9  
    I was reading it a little while ago with no problems.
  10. sushi's Avatar
    Posts
    147 Posts
    Global Posts
    254 Global Posts
    #10  
    I am having the same problem. Even tried a reinstall.
  11. #11  
    Quote Originally Posted by dchamero View Post
    This is the error (screen cap)
    and I am still getting it....
    Still getting the same error, its been down for 2 days for me now.
  12. RafRol's Avatar
    Posts
    544 Posts
    Global Posts
    570 Global Posts
    #12  
    Mine is working fine with one exception: whenever I'm reading comments I cannot advance to the second page. Anyone else with the same issue?
  13. #13  
    Quote Originally Posted by RafRol View Post
    Mine is working fine with one exception: whenever I'm reading comments I cannot advance to the second page. Anyone else with the same issue?
    I have that same problem. I sent Engadget an email about it a while back but never got a response.
  14. lrn2swim's Avatar
    Posts
    27 Posts
    Global Posts
    96 Global Posts
    #14  
    same problem here. Getting the error message. Was working until yesterday. I'm also having the problem of going to the second page of comments. The link just doesn't seem to do anything.
  15. #15  
    Same problem still.... very annoying, everything else is working as expected still.... I check that app several times a day.
  16. #16  
    Yeah, the Engadget app has been borked for me for days. Seemed to start last week, when, coincidentally, they added mobile browser functionality.
  17. #17  
    I get the same error.
  18. #18  
    anyone get anywhere with this?
  19. #19  
    People should send Engadget a message. The squeaky wheel gets the grease.
  20. #20  
    Same problem from germany
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions