Results 1 to 13 of 13
  1. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #1  
    is anybody elses account just blank
    It used to work until they changed around the setup and now nothing shows up
    anybody having the same problem or a fix for this?
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  2. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #2  
    this is what it looks like
    Attached Images Attached Images
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  3. Freshyz's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    926 Global Posts
    #3  
    Just checked mine to be sure. All is normal on my end.


    Nice themes by the way.. . While on the subject, any chance you can take a look at the old "beach" theme and revamp it? It was always my favorite but the maintainer gave up on updating it long ago. (like 80% of the themes for that matter)
  4. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #4  
    damn it
    I dont get why its only happening to mine and no other lines in my house
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  5. #5  
    all is normal for Sprint Picture Mail....

    second the beach theme notion. Was my favorite.
  6. #6  
    I'm fine here too. Not sure man. Maybe a call to Sprint is in order.
    Palm Pre | WebOS 1.4.1.1 | Sprint
    My CarDomain - 5/30/09
  7. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #7  
    as for the beach theme email me about which theme it is and what you want to see different
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  8. #8  
    no difference.just updated. It was almost near perfect.
  9. Freshyz's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    926 Global Posts
    #9  
    http://www.precentral.net/webos-themes/beach


    So basically the theme doesn't need a ton of tweaking but this is what I would like to see added/fixed.. .

    1. The watery image on the lock screen disappeared a few updates ago and needs to be updated back in.

    2. For some reason when I ran the newest version of WOSRepairUtility it removed the image for the phone icon and reverted back to the stock one. I absolutely dig the alterations to the stock icons except for...

    3. The calendar date on the icon looks too sloppy. Cleaned up would be nice.

    4. The original developer never got around to tweaking the email/SMS etc. notifications in the dashboard. Just a nice shade of ocean blue would be nice on those. (not sure if tweaking the new 'phone silent' icon can get changed but the blue worked with the full date patch instead of the Sprint logo up top)

    The screen shot for the SMS is outdated. The current version is actually cool with a bluish and greenish in/outgoing scheme. The WiFi icon (as 3 bars) and battery icon stayed stock in shape but blue which I like.
    The main screen wallpaper doesn't really matter to me as Switcharoo changes that for me daily but here is my favorite beachy pic I used to have as the dialer backdrop. (The current one is kinda boring but its straight forward and not confusing with the dialing functions)
    iDesign * Pre - Free Palm Pre Wallpapers & Free Palm Pre Backgrounds. Updated Daily! Wave Tunnel

    The watery wave bar is way awesome as is. The reboot icon is pretty cool as is too but if you had an idea for something new that would be great, either way.. .
    I haven't used this theme for a few weeks but I don't think things like the video app or calculator app ever got tweaked as well.


    Your themes are very detail oriented and slick so I'm excited to see what you can do with this one. Thanks a million for your openness and efforts. You rock!

    Hope you get your pic mail issues worked out BTW.
    Last edited by Freshyz; 01/22/2010 at 12:15 AM.
  10. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #10  
    ok does anybody know whats wrong
    ive sent and recived pictures
    tried to upload to sites
    synced my pre
    and nothing
    the website just says loading but it never loads
    the tech team has no idea whats going on
    and ive read a thread on sprint.com that it had to do with the pre
    does anybody know what happened or is it just my pre that i have because my old pres worked
    is there a simple fix?
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  11. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #11  
    can anybody help?
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com
  12. #12  
    do you have any patches installed? maybe run web os dr. to see if that cleans up the code for picture mail. the only prob i ever get with sprint pic mail is sometimes it only shows coding and i cant see what pic they sent. Hell, i may need to run web os dr. on my pre!
  13. Pardoe's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    203 Global Posts
       #13  
    I might as well try for some reason its only with this replacement pre its been doing it
    but I might as well doctor it to start over
    unless someone else figures out *** is wrong
    Once you are in Hell, Only the Devil can help you

    Click To See My Themes

    If you have any theme requests email me at Pardoe@live.com

Posting Permissions