Results 1 to 6 of 6
  1. wmp.dll's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    208 Global Posts
       #1  
    Hey guys,

    I'm getting this error message on my Pre when I try to view my photos. It says "Please eject the device before using photos." Never seen that before.

    Anyone?

    It also won't allow me to access the photo card, from the camera card with that little photo icon in the bottom left.

    :S
  2. #2  
    did u try restarting the phone? alot of problems can be fixed with a simple restart
    Motorola i710 > Motorola i760 > Samsung M520 > Palm Pre
  3. wmp.dll's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    208 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by cnote1287 View Post
    did u try restarting the phone? alot of problems can be fixed with a simple restart
    Yeah I was just in the process of restarting when I made the thread.

    And you are correct, its incredible what holding the power button down can do (lol).

    And now I have noticed I have no "camera shutter sound"...hehehe
  4. #4  
    lol its a magic button.
    Motorola i710 > Motorola i760 > Samsung M520 > Palm Pre
  5. #5  
    Yeah i have had to restart my pre a couple times to fix something with it. Heck, I even had to unplug and restart my garage door motor once to get it to close properly!
  6. #6  
    well the pre has issues with memory management. Eventually leaks form and some of the memory gets all messed up and corrupted, and a quick restarts just clears it from the device and lets it start fresh. simple but very effective.
    Motorola i710 > Motorola i760 > Samsung M520 > Palm Pre

Posting Permissions