Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    Alright so I downloaded the 1.3.5.1 update yesterday and to my surprise today in my individual text messages there is a random gray bar where the timestamp would be. I don't know if it's just me or not but this is sort of annoying. I've already tried a partial erase and that did not solve anything. Any help at all would be appreciated greatly.
  2. #2  
    I am having the same problem. It is a gray bar underneath the bottom of each text message that I send and that I receive. I also noticed that words will be half on one line and half on the next line.
  3. #3  
    Did you have any messaging patches installed when you updated by any chance?
  4. #4  
    Backup and webOS Doctor.
  5. #5  
    Quote Originally Posted by deihmos View Post
    This is why I am done with patches. Too many problems when updates are released.
    Uninstall patches. Update. Reinstall patches.

    The only hassle is that you have to do everything one at a time.
  6. pre1561's Avatar
    Posts
    97 Posts
    Global Posts
    293 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by deihmos View Post
    This is why I am done with patches. Too many problems when updates are released.
    I'm not going to mess with them either, It doesn't sound like there worth the aggravation.
  7. #7  
    They ARE very much so worth the aggravation lol
  8. #8  
    I'm having the same issues. I didn't have any messaging patches and I did a full erase and the bars are still there..
  9. mjbuf's Avatar
    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    73 Global Posts
    #9  
    theyre very much worth it! i had the gray bar problem but when i updated to 1.3.5 it fixed itself now everythings running a 150% due to patches :]
  10. #10  
    I did have the "fancy time stamp" installed. I read on another thread that some people had the same problem but once the uninstalled that particular patch, then the bar went away. I did that, but still have the bar. I really didn't want to have to doctor it because I just got my replacement pre and spent a day getting everything back on from my original pre. Maybe if I just wait it out, the new update will clear it up.....probably just wishful thinking though.

Posting Permissions