Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    This used to work but not anymore (I get a blank screen):

    https://www.wf.com

    I tried clearing the cashe and coockies with no luck
  2. #2  
    I used to too until I figured out how to spell "Fargo". ;-)

    seriously though, I tried your link above and get and "unable to load page " error 2018 error.

    But I tried it without the https and it worked.
  3. #3  
    i dont bank with them but to help you out i tried it and it worked fine for me.

    i still need to run a few more tests. how do i get into the site to make sure everything is working to your standard?
    Pre be with you.

    Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. -- Winston Churchill

    Happiness is not achieved by the conscious pursuit of happiness; it is generally the by-product of other activities. -- Aldous Huxley
  4. #4  
    i tried it with both wifi on and off and i got the view your account screen, but i still can not get into the system
    Pre be with you.

    Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm. -- Winston Churchill

    Happiness is not achieved by the conscious pursuit of happiness; it is generally the by-product of other activities. -- Aldous Huxley
  5. #5  
    its supposed to be known problem. But does not work for me. I have been using the regular page for now.
  6. #6  
    Ya, the login screen works, but that's it. This was reported to palm back in july, but they still haven't done anything. I don't know how to report it to wells fargo, otherwise i would. It would be really nice to be able to use wf.com instead of the full site on my pre.
  7. #7  
    Same here... was wondering if it was a know issue.... and now that i know it is. i think they need to get on the ball with this. come on PALM qiuck fix, no?
  8. #8  
    doesn't work for me. I just use the non mobile site, looks pretty good and it's a lot more functional
  9. #9  
    I'm having the same problem. I have tried it without the http part but as soon as you log in and go to another pg it puts it back in & you get the same error. It used to wk just fine when I first got my pre but not anymore. Plus it also wk'ed great with my centro. Can it be on of the patches? Man I hope not I REALLY enjoy them. I'd rather use the normal site than get rid of patches. Maybe someone can come up with a patch for this prob too.
  10. #10  
    Wells Fargo Site www.wf.com seems to work after 1.4...!!!

Posting Permissions