Page 31 of 49 FirstFirst ... 21262728293031323334353641 ... LastLast
Results 601 to 620 of 973
  1. #601  
    Quote Originally Posted by Tibfib View Post
    Do this:

    rm -f precorder-bootstrap

    then:

    wget http://bit.ly/precorder-bootstrap

    And then:

    sh precorder-bootstrap
    no just type:

    sh precorder-bootstrap
    Juan

    2010-2011 Champions!

  2. tejoe's Avatar
    Posts
    156 Posts
    Global Posts
    166 Global Posts
    #602  
    you don't have to remove the old precorder just overwrite it so just enter the last command again or if this is your first time getting it just use

    wget http://bit.ly/precorder-bootstrap
    then
    sh precorder-bootstrap
  3. toofless's Avatar
    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
    #603  
    i followed the instructions on the wiki site and installed using wosqi...
    the video i am trying to record is not showing up in my video folder?
    below are screen shots...









    please help?!
    thanks!...


    EDIT:
    ok so i noticed one file showed up...



    but when i connect my usb drive many others appear, when i try to open them am told "not a movie file"?



    again, please help?
    thanks!...
    Last edited by toofless; 12/02/2009 at 05:30 PM.
  4. #604  
    You'll need to supply more info. What settings are you using? Seems like you have the latest version, correct? Did you try recording a second video? Did it work?
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  5. #605  
    Quote Originally Posted by Tibfib View Post
    Do this:

    rm -f precorder-bootstrap

    then:

    wget http://bit.ly/precorder-bootstrap

    And then:

    sh precorder-bootstrap
    Doesn't work for me?
    It says that:

    root@castle: wget http://bit.ly/precorder-bootstrap
    Connecting to bit.ly (168.143.174.25:80)
    wget: can't open 'precorder-bootstrap': File exists
    root@castle:
  6. toofless's Avatar
    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
    #606  
    Quote Originally Posted by Achill3s View Post
    You'll need to supply more info. What settings are you using? Seems like you have the latest version, correct? Did you try recording a second video? Did it work?
    my settings...




    and yes i edited my previous post, have tried several times...

    thanks for the response...



    EDIT:

    it works great with aac audio, not working with mp3 audio?
    Last edited by toofless; 12/02/2009 at 05:39 PM.
  7. #607  
    works flawlessly for me!!! the first video after the update to new version recorded with weird frames but after that is all good.
    Ivan's Themes main thread

    Oklahoma Sooner theme

    If you would like to because you like my work or you just want to buy me a drink I would really appreciate it.
  8. #608  
    Quote Originally Posted by toofless View Post
    my settings...




    and yes i edited my previous post, have tried several times...

    thanks for the response...



    EDIT:

    it works great with aac audio, not working with mp3 audio?
    Those seem to be known issues. Read the post from one page back:

    http://forums.precentral.net/web-os-...ml#post2073668
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  9. #609  
    Quote Originally Posted by turbobo View Post
    Doesn't work for me?
    It says that:

    root@castle: wget http://bit.ly/precorder-bootstrap
    Connecting to bit.ly (168.143.174.25:80)
    wget: can't open 'precorder-bootstrap': File exists
    root@castle:
    Just do sh precorder-bootstrap

    It will autocheck the server for a new version, no need to keep doing wget.
  10. #610  
    exactly wut kyusaku said...sh precorder-bootstrap is to update....the long way is for ppl that r installing it for the very first time
    Juan

    2010-2011 Champions!

  11. #611  
    Where do you get 0.3.3 version. It is not available on the wiki page. 0.3.0 is the only one there. Did you take down .33 version or is there another place to download it?
  12. #612  
    Quote Originally Posted by dfine1966 View Post
    Where do you get 0.3.3 version. It is not available on the wiki page. 0.3.0 is the only one there. Did you take down .33 version or is there another place to download it?
    http://forums.precentral.net/showthr...28#post2075222
    Juan

    2010-2011 Champions!

  13. #613  
    Can I make some UI suggestions? Here's a mockup of what I think would look awesome for Precorder:




    In my mockup, you can browse recorded videos and toggle between audio and audio/video in just one scene. What do you guys think? Is it a horrible idea? Is it possible/feasible? If I knew how to code at all, I'd try it myself. I guess all I'm good for is messing around in Fireworks.
    Attached Images Attached Images
  14. #614  
    Your link took me back to where I was.
  15. #615  
    Quote Originally Posted by maxima2k53 View Post
    exactly wut kyusaku said...sh precorder-bootstrap is to update....the long way is for ppl that r installing it for the very first time
    My guess is his original problem was trying to remove the file which didn't work because the file system was probably set to read only.

    The precorder-bootstrap script will take care of everything. Just do sh precorder-bootstrap it should take care of everything in the update/install.
  16. #616  
    Quote Originally Posted by balderson View Post
    Can I make some UI suggestions? Here's a mockup of what I think would look awesome for Precorder:




    In my mockup, you can browse recorded videos and toggle between audio and audio/video in just one scene. What do you guys think? Is it a horrible idea? Is it possible/feasible? If I knew how to code at all, I'd try it myself. I guess all I'm good for is messing around in Fireworks.
    this looks so nice!
    Juan

    2010-2011 Champions!

  17. toofless's Avatar
    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
    #617  
    Quote Originally Posted by Achill3s View Post
    Those seem to be known issues. Read the post from one page back:

    http://forums.precentral.net/web-os-...ml#post2073668
    crap, i was afraid that would happen...
    thanks...

    apologies for the repost...

    have already recorded some great video thanks to all who worked on this...
  18. #618  
    Quote Originally Posted by dfine1966 View Post
    Your link took me back to where I was.
    That's because the question you asked had literally just been answered.
  19. #619  
    Quote Originally Posted by tennenho View Post
    That's because the question you asked had literally just been answered.
    exactly lol!
    Juan

    2010-2011 Champions!

  20. rothoof's Avatar
    Posts
    510 Posts
    Global Posts
    514 Global Posts
    #620  
    Quote Originally Posted by tennenho View Post
    That's because the question you asked had literally just been answered.
    does that work via webosqi?

Posting Permissions