Results 1 to 10 of 10
  1. samid's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #1  
    Since the update my pre shows the wrong number of missed calls in the notification. If I have one missed call, it shows 2. If i have two missed calls it shows 3. When I go to the missed call list in the Phone, it only shows 1 missed call.
    Anyone else have this problem?
    I used WebOS doc to start over and I still have this problem
  2. #2  
    Sorta. I have 3 "ghost" messages in my gmail POP inbox. Nothing I do seems to get rid of them, and they don't show up, ever. I too updated after a doctoring. Don't know if that's relevant or not.
    Last edited by McKathryn; 11/19/2009 at 09:46 PM. Reason: spelling
  3. samid's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #3  
    havent noticed any email problems but this missed call thing is driving me crazy
  4. #4  
    im sure palm is working on fixing these problems for sure .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5. GAM5's Avatar
    Posts
    46 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
    #5  
    I've had this issue as well.
  6. samid's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    im sure palm is working on fixing these problems for sure .
    you seem very sure :-)
  7. #7  
    palm's not in a place where they can tick people off without serious conclusions so its fare to say that they will have a small update like maybe 1.3.2 to fix some small bugs .and if its not quick enough for you then jason's webos recovery utility should do the trick when he's done updating it.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  8. samid's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #8  
    more than anything, I wanted to know if this is happening to others or just me
  9. #9  
    looks like its just you right now lol, anyways webos repair utility is up and running if you want to fix the problem. Have a great day
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  10. samid's Avatar
    Posts
    194 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #10  
    how would I fix it? I already wiped it clean with webos doc. The repair utility just pulls specific files from the doc right?

Posting Permissions