Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Edit: All seem to have been corrected...see final post if interested.

    Howdy all, I am having a few issues I'd like some help on if anyone knows of fixes...

    1) Whenever I send an email since my update to 1.3.1 the email does not leave the screen. Previously, i would send an email (new email or reply to email) and the card that the email was on would minimize itself and then disappear as if I had thrown it away to let me know that it had sent. Then, it went back to my email inbox screen so I could continue to work. Now, when i press send for the email, a notification pops up saying that the email is sending, but the email card remains on the screen full size. The notification eventually disappears, but the email remains on the screen. I have to minimize and swipe the email away...highly annoying compared to the old way. Any ideas?

    2) My phone continues to tell me that I need to update to 1.3.1 even though I have. I tried doing the method of chmod -x UpdateDaemon by commandline (or whatever it was, can't remember exactly) that I found in the forums, but it has not worked. I continue to get update notifications. Any have an idea of how else to stop the update notifications?

    3) I can no longer download apps from the app catalog since the update to 1.3.1. It says downloading, but no progress bar movement and no change for 5 minutes (haven't let it go past that). I am not getting any error messages, it basically just does nothing but it is not frozen. I have the mvapp solution installed, and have plenty of room on var. Before 1.3.1, I could download and install updates to my hearts content.

    Thanks in advance!

    Jmartino2011
    Last edited by jmartino2011; 11/22/2009 at 07:43 PM.
    My Patches
    -Change Number of Bookmarks.patch
    -Change Carrier String and Color of Carrier String and Date/Time.patch
    -Increase Top Bar Font Size.patch

    If you appreciate the work or comments somebody has done, then use the thanks button to let them know!

    "Freedom isn't free"
  2. #2  
    It sounds like you downloaded the old version of the high priority and discard patch. You can download from here http://forums.precentral.net/webos-a...ml#post2041940
    As far as the other issues you mentioned I would probably visit the doctor if it was my Pre, someone might suggest something different.
  3.    #3  
    mamouton, looks like you were right...I installed the updated high priority/discard patch today from preware which took care of the problem...anyone have any advice on the other issues???
  4.    #4  
    so, i ended up plugging my phone in one time and walked away from it without thinking about the installation. It ended up installing on its own, much to my dismay when i realized it. However, it ended up doing no damage to my phone, it just loaded nfl and amazon store and other things i had removed. It also fixed my app catalog download dilemma! so, not quite sure what happened, but i'm not taking it for granted. No data seems to have been lost. I have not opened Updates again to see if it will recommend another install (which is how it happened the first time), but i'm not pushing my luck...
    My Patches
    -Change Number of Bookmarks.patch
    -Change Carrier String and Color of Carrier String and Date/Time.patch
    -Increase Top Bar Font Size.patch

    If you appreciate the work or comments somebody has done, then use the thanks button to let them know!

    "Freedom isn't free"

Posting Permissions