Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Hi all,

    Been charging the pre overnight on its touchstone and ilm not hearing any alarm in the morning. Is this normal?

    Volume is on max and the phone is not in silent mode.

    Thanks
    RobP
  2. #2  
    Quote Originally Posted by robapol View Post
    Hi all,

    Been charging the pre overnight on its touchstone and ilm not hearing any alarm in the morning. Is this normal?

    Volume is on max and the phone is not in silent mode.

    Thanks
    RobP
    No.

    I charge mine overnight on the Touchstone with the ringer switch set to silent (at least until someone writes the webOS equivalent of Android's Locale).

    The alarm gets me up every morning without fail.
    Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live.
    Martin Golding
  3. ldj
    ldj is offline
    ldj's Avatar
    Posts
    256 Posts
    Global Posts
    264 Global Posts
    #3  
    Ditto for me. Works like a charm....
  4. #4  
    its quite for me, might be the way you (and i) place the phone on the touchstone, speaker gets covered?
  5. #5  
    I had a problem with the Homebrew clock alarm not working. Seemed to work once, then never again (got a few nice lay-ins though)
  6.    #6  
    This was finger trouble!

    The volume wasn't turned up! <*Hangs head in shame*>

    RobP

    <Edit> When I say volume I mean volume under the audio control panel. The External Volume switch was set to max as indicated by the display. I didn't know the internal volume is independent of the external one! )
    Last edited by robapol; 11/06/2009 at 07:10 AM.

Posting Permissions